Gastro.

Apskatām 161 - 200 no 516 vārdam 'Gastro'

Le Dome,

Šefpavāre Svetlana Riškova pēc pasūtījuma rīko gastronomisko piedzīvojumu «Šefpavāra galds Kempinski gaumē» - Foto

40 bildes. Šefpavāre Svetlana Riškova pēc pasūtījuma rīko gastronomisko piedzīvojumu «Šefpavāra galds Kempinski gaumē»...

Travelnews.lv apciemo muzikālo un gastronomisko baudījumu «Sajūtu festivāls» - Foto

25 bildes. Travelnews.lv apciemo muzikālo un gastronomisko baudījumu «Sajūtu festivāls» īsi pirms atklāšanas...

Atmodini baudas Dikļu pils Sajūtu festivālā

14. jūlijā Dikļu pils ielūdz uz skaisto pils parku izbaudīt tradicionālo mūzikas un gastronomijas piedzīvojumu – Dikļu pils Sajūtu festivālu...

Viedokļi: Ko bijušie studenti – tagad tūrisma nozares speciālisti – novēl biznesa augstskolai “Turība” 25 gadu jubilejā?

Šodien, 5. jūlijā biznesa augstskolai “Turība” svin savu 25 gadu jubileju...

Viedokļi: Kā futbola čempionātam jūt līdzi mūsmāju fani?

Šogad Krievijā vairākās pilsētās norisinās 21. FIFA Pasaules Kauss. Uz šo pasākumu, kas notiek tikai reizi...

Jūrmalā aizvadīts «Resto-rātors» organizētais Gourmet Fair festivāls

Sestdien, 16. jūnijā, Jūrmalā, Bulduros, aizvadīts restorānu grupas Resto-Rātors organizētais vasaras sezonas atklāšanas...

Etnofestivālā «SVIESTS» tiks turpināts reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas meistardarbnīcu cikls Vidzemē

16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla “SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...

Latvijas un Igaunijas tūrisma pakalpojumu sniedzēji gūst atziņas uzņēmējdarbības attīstīšanai

Maijā Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta “Livonijas kulinārais ceļš” ietvaros tika īstenotas divas iniciatīvas...

Vidzeme, īstenojot ar gastronomiju saistītus projektus, trāpījusi desmitniekā

Vidzemes plānošanas reģions aicina iepazīties ar “VPR Jaunumi” tematisko izdevumu  “Tūrisms”. Tūrisms saskaņā ar LR Ekonomikas ministrijas...

Rīgas Centrāltirgū norisināsies raibas un jautras Lieldienu svinības

Šo piektdien un sestdien, 30. un 31. martā Rīgas Centrāltirgus aicina ikvienu uz Lieldienu iešūpošanas...

Eksperti: Latvija nākotnē varētu kļūt par Ziemeļeiropas gastronomisko galvaspilsētu

Ar katru gadu gastronomiskais tūrisms Latvijā kļūst arvien pievilcīgāks. Vietējā virtuve un uz vietas audzētie ekoloģiskie produkti piesaista...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Rīgas Gastrobārā «T73» Jauno gadu sagaida zelta nokrāsās - Foto

25 bildes. Rīgas Gastrobārā «T73» Jauno gadu sagaida zelta nokrāsās.

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un...

Description: Side banner «Gamma V»

Description: Side banner «Gamma IV»

Description: Side banner «Gamma III»

Description: Side banner «Gamma II»

Description: Side banner «Gamma I»

Description: Big banner «Alfa»

Gastronomiskā performance «Latvian Senses» saņem prestižu pasākumu producentu balvu

Rīgas-Gaujas reģionam un titulam Eiropas gastronomijas reģions 2017 radītā pasākumu sērija “Latvian Senses” starptautiskā pasākumu...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 03.11.2017 - 05.11.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Aicina baudīt kulināri saliedējošas sarunas Rīgas Centrāltirgū

Sestdien, 2017. gada 4. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Rīgas Centrāltirgus tukšajā Gastronomijas paviljonā...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

Restorāns «Prospekts 55» aicina astoņu nedēļu laikā gastronomiski apceļot pasauli

Lai gada drūmāko laiku pārvērstu brīnišķīgā piedzīvojumā, restorāns Prospekts 55 sarūpējis...

Iepazīta Īrijas pieredze reģionālo tūrisma stratēģiju īstenošanā

Lai iepazītos ar Korkas reģiona (Īrija) labākajiem piemēriem tūrisma galamērķu pārvaldībā, septembrī...

Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa

No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas...

Profesore no Peru: Studentiem Latvijā būtu nepieciešama lielāka disciplīna

Septembra beigās Latvijā viesojās Peru augstskolas Universidad San Ignacio de Loyola Tūrisma administrācijas...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Garšu mednieki aicināti apmeklēt Valmieras restorānus

Jau otro reizi Valmiera aicinās uz Restorānu nedēļu, apmeklētājus iepriecinot ar seno garšu...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Ēdieni, kas jāpamēģina ASV

Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Kino-vakariņas «Ceļojums uz Itāliju» jau šo ceturtdien!

Kinoprojekts "Spektrs" un "Radisson Blu Elizabete" viesnīcas restorāns C.U.T. aicina kino piešķirt garšu īpašā gastronomiskās komēdijas...

Cēsis 811 - «Svinam ar garšu!»

Cēsu lielākie gada svētki, "Cēsis 811", šogad tiks svinēti no 21.jūlija līdz 23.jūlijam, īpaši izceļot gastronomiskus piedzīvojumus, un to devīze būs "Svinam ar garšu!"...

«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas

Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas", nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač

Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums

8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas dienas garumā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.42463112sec.