Restorānu nozare.

Apskatām 161 - 200 no 204 vārdam 'Restorānu nozare'

Viesnīcu un restorānu asociācija iesaistās kampaņā «Vai tu pārdotu alkoholu savam bērnam?»

Izglītojošās kampaņas «Vai tu pārdotu alkoholu savam bērnam?» ietvaros Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija...

Viedoklis: Ē.Lingebērziņš - Sadarbības ekonomika met lielu izaicinājumu tūrisma produktu kvalitātei

27. septembris – Starptautiskā Tūrisma diena tiek atzīmēta visā pasaulē. Latvijā, tāpat kā citās reģiona valstīs tā iezīmē...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Saeima noraida priekšlikumu samazināt PVN viesmīlības jomai; Rīgas restorānu īpašnieki sašutuši par nozares ignorēšanu

2017.gada 19.jūlijā 30 sabiedriskās ēdināšanas pārstāvji, tajā skaitā restorānu: "Pagalms", "Trīs pavāri", "Madam Brioš", "Orizzonte", "Golden Coffee" u.c. nosūtīja kopīgu vēstuli Saeimai ar lūgumu grozīt PVN likuma 42.pantu...

LVRA plāno tikties ar Ēriku Dreibantu, lai pārrunātu notiekošo nozarē un viņa atklātās vēstules saturu

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) plāno tikties ar pavāru Ēriku Dreibantu privāti un pārrunāt viņa ceturtdien izplatītās atklātās vēstules saturu, neatbildot uz to publiski, portālam travelnews.lv pavēsīja LVRA prez

Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA

Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas pati par sevi ir liel

VID un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija vienojas par sadarbību un uzsāk kopīgu akciju

Nostiprinot līdzšinējo sadarbību, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...

13. jūnijā Rīgā tiks rīkotas apmācības SOLI-PA-SOLIM tūrisma nozarē strādājošajiem

Centurion Hospitality aicina apmeklēt apmācības SOLI-PA-SOLIM, kurās no A-Z apskatīs veiksmīgas apkalpošanas praktisko pusi un viesim pielāgotu pārdošanu. Apmācību mērķauditorija: restorānu, bāru, kafejnīcu un terašu personāls.

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Viesnīcu un restorānu pārstāvji pauž, ka «Aizliegtais paņēmiens» parādījis tikai aisberga redzamo daļu, norāda uz problēmām nozarē

2017.gada 8.maija raidījums "Aizliegtais paņēmiens" bija veltīts t.s. "smalkajiem Rīgas restorāniem", pētot nodokļu maksāšanas paradumus ēdināšanas nozarē...

10.maijā Rīgā notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference «Saskarsmes Garša 2017»

10. maijā, Rīgā, Spīķeru koncertzālē, notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference "Saskarsmes Garša"...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

LVRA aicina uz 12. starptautisko viesmīlības industrijas konferenci

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) aicina piedalīties viesmīlības industrijas gada nozīmīgākajā pasākumā...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Viedoklis: Kā Rīgas viesnīcas vērtē Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja darbu?

Pavisam nesen Rīgā norisinājās restorānu nedēļa, par kuru daudzi cilvēki bija sajūsmā. To organizēja Rīgas Tūrisma Attīstība Birojs, ko sabiedrība...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Investējot 3 miljonus eiro, «LIDO» atver divus restorānus un ražotni Vācijā

LIDO ir pirmais Latvijas ēdināšanas zīmols, kas uzsāk Latvijas labumu un ēdienu eksportu uz Rietumeiropu...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...


Pētījums: Ko latvieši, lietuvieši un igauņi sagaida no ātrās ēdināšanas restorāniem

Izvēloties ātrās ēdināšanas restorānu, pircēji Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sagaida garšīgu ēdienu, pareizu...

Mercure Riga Centre Hotel telpās notiks LVRA darbseminārs

26. Februārī, viesnīcas „Mercure Riga Centre Hotel” telpās notiks Latvijas Viesnīcu un restorānu...

Ārvalstu restorānu eksperti noskaidros labākos restorānus Latvijā

Lai noskaidrotu, kuri restorāni šogad iekļūs „Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014” sarakstā, darbu konkursa...

Kuri Latvijas restorāni šogad iekļūs Top 30 sarakstā?

Šī gada novembra beigās tiks paziņoti "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014", kurus noteiks restorānu nozares...

RigaNOW! par labāko spa Latvijā atzīst Aqua Villa SPA

Jau piekto gadu biznesa žurnāls RigaNOW! izvēlas labākos restorānus, viesnīcas, iepirkšanās...

Igaunijā sastādīts aktuālais restorānu TOP 50 un novembra sākumā gaidāma Tallinas restorānu nedēļa

Programma "Flavours of Estonia" nākusi klājā ar jaunāko ēdināšanas nozares klasifikatoru, nosaucot...

Latvijas labāko restorānu TOP 50 iekļūst divi Valmieras puses restorāni

Latvijas restorānu nozares ekspertu un profesionāļu īpaši izveidota žūrija noteikusi 50 labākos restorānus Latvijā...

Noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā

Pieaicinot restorānu nozares profesionāļus, ekspertus un gardēžus, noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā...

Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcai pasniegs apbalvojumus

Piektdien, 2013. gada 22. martā, pulksten 13:00 SIA "Viesnīcu un restorānu centrs" direktors...

Gunārs Ķirsons: varam lepoties ar to, kas Latvijā notiek ēdināšanas biznesā

Ēdināšanas uzņēmuma "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons sarunā ar medijiem par 25 gados paveikto...

Pārdaugavas restorāns un kokteiļbārs MARTINI’S var patīkami pārsteigt - Foto

24 bildes. Daudzi pazīst auto nozares zīmolu Gros Auto, taču reti kāds ir apmeklējis šīs kompānijas gaumīgo restorānu...

LVRA organizē tūrisma un viesmīlības industrijas profesionālās izaugsmes dienu

2010. gada 20. oktobrī, viesnīcā „Radisson Blu Hotel Latvija” notiks sestā starptautiskā viesnīcu un restorānu industrijas konference...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15824008sec.