recepte.

Apskatām 161 - 200 no 913 vārdam 'recepte'

Kas notiek mūsu organismā, ja vairāk par četrām stundām dienā sēžam

„Lai veidotu labus ieradumus, nesāc ar trenažieru zāles apmeklējumu. Dari visu, lai vairāk kustētos mājās un darba vietā!” aicina...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

Iesnas, niezoša rīkle, klepus – atkal saaukstēšanās vai alerģija?

Iestājoties pavasarim, kļūst aktuāli jautājumi par putekšņu alerģijām. Kas jāņem vērā, sagaidot pavasari, kā atšķirt alerģijas simptomus no saaukstēšanās un...

Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?

Globālais kafijas tirgus katru gadu strauji aug, industrija zeļ un plaukst, uzņēmumi attīstās un cenšas piegādāt pēc iespējas vairāk un kvalitatīvāku produktu galapatērētājiem...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

Mīlestības svētki Zemgalē

Mīlestība ir gaisā, un tā nepazīst robežas! Tāpēc ir gluži vienalga, vai jau esat attiecībās vai savu īsto vēl tikai meklējat – Valentīndiena ir svētki, kas...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Jēkabpils novadā radīts jauns pārtikas produkts tiem, kas dodas dabā

Bioloģiska saimniecība SIA “Spāres-L”, kas saimnieko Jēkabpils novada Elkšņu pagastā, radījusi jaunu produktu – garšīgu un barojošu zupu...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Par veipošanu dažās valstīs var tikt pat aiz restēm

Atsakoties no ierasto cigarešu smēķēšanas, daudzi šī netikuma piekopēji ir izvēlējušies alternatīvas, starp kurām ir arī veipošana...

Galvassāpes vai migrēna, kā rīkoties

“Iedodiet kaut ko pret migrēnu!” ir lūgums, ko tik mulsinoši bieži aptiekā dzird farmaceiti. Taču – vai katras galvassāpes ir migrēna – palīdz noskaidrot...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Kopīgi pagatavojami un neierasti ēdieni Ziemassvētku laikam

Šie ēdieni būs labs papildinājums svētku galdam, bet to gatavošanas process - laba kopīga ģimenes aktivitāte lieliem un maziem svētku svinētājiem!...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa šogad norisināsies astoto sezonu pēc kārtas un jau kļuvusi par gardēžu ikgadēju tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem...

Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām, gaismas spēlēm Ventas rumbā un Ziemassvētku dunu

Jau 5. decembrī, visas nedēļas garumā līdz 11. decembrim, Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās svinēs gardēžu svētkus “Kuldīgas restorānu nedēļa 2022”...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – “Jēru kluba” saimnieki Ilze un Valters Mitāni

Ierodoties “Ķeiķu” sētā Skaņkalnes pagastā, pārņem miers un klusums - šeit mājvieta rasta aitkopības saimniecībai ar savdabīgu nosaukumu “Jēru klubs”...

Preiļu novads: Atklāta kulinārā mantojuma istaba Vārkavas novadpētniecības muzejā

2022.gada 30. septembrī Vārkavas novadpētniecības muzeja klēts 2. stāvā tika atklāta Vārkavas kulinārā mantojuma istaba, kurā ir apskatāma izstāde...

Rudens nogurums tuvojas! 4 lietotnes emocionālās veselības uzlabošanai

Dienām paliekot arvien īsākām un termometra stabiņam tuvojoties nulles atzīmei, daudzi no mums sāk izjust nogurumu, garastāvokļa pasliktināšanos un...

Travelnews.lv redaktore: Novēliet man atvaļinājumam labvēlīgu laiku

Jau vairāk nekā desmit gadus (pandēmijas laiku svītrojam) atvaļinājumā vienmēr dodos rudenī – septembra beigās/oktobra sākumā...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

7 iemesli, kādēļ apmeklēt Mājas kafejnīcu dienu Veclaicenē

Sestdiena, 27. augusts. Latvijas Igaunijas pierobeža- Aizsargājamo ainavu apvidus “Veclaicene”...

27. un 28. augustā Balvu novadā norisināsies «Mājas kafejnīcu dienas»

Aicinām uz breineigu garšu un sajūtu piedzīvojumu Ziemeļlatgalē -  “Mājas kafejnīcu dienām 2022” Balvu novadā! 27. un 28. augustā Balvu novada saimnieces un saimnieki...

Aicina uz Tomātu svētkiem Brenguļos

Pirms sešiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija Brenguļos. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Aicinām uz Kokmuižas svētkiem «Cilvēka dārzs»

Dārzs nemitīgi aug. Pat ziemā tas mieru krāj, lai spēks pavasarī zemē dunēt. No saknes galotnē, no galotnes saknē – viss pašu rokām un domām...

Neparastas sastāvdaļas kafijas tasē: kā ierastajam dzērienam dot jaunu garšu?

Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti. Tās ir klasiskas garšu kombinācijas, kas pazīstamas un iecienītas visā pasaulē...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

«Rudzu grauda receptes» atvēršana Maizes un Sidra svētkos 31. jūlijā

Maizes un Sidra svētkos Āraišu dzirnavās 31. jūlijā varēs baudīt maizi, sidru, un iegūt savā īpašumā jauno “Rudzu grauda recepšu izdevumu”, kurā...

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību konkursā MONIN CUP LATVIA 2022

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIA kā tradīcija notiks 2022. gada 17. augustā GEMOSS teritorijā, Rīgā, Mūkusalas ielā 73. MONIN komanda aicina Latvijas bārmeņus vecumā no 18 līdz 27 gadiem...

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.45527887sec.