201.
«TUI Baltics» uzsāk tiešos reisus no Rīgas uz Antāliju
(23/04/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
21.aprīlī 2019.gadā TUI Baltics – oficiālais TUI tūroperatora pārstāvis Lietuvā, Latvijā un Igaunijā – uzsāk vasaras programmu no Rīgas uz Antāliju...
202.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» ģenerāldirektora Gerharda Erasmus
(18/04/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga un Latvija tikai iegūs, ja tirgū ienāks vairāk starptautiskās tīkla viesnīcas, tas sekmēs...
203.
Dzelzceļa muzejs aicina piedalīties industriālā pārgājienā
(13/04/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, uzsākot industriālo pārgājienu otro sezonu, aicina ikvienu doties...
204.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva
(04/04/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...
205.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa
(28/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...
206.
«INTERLUX Travel Latvija» atklāj Latvijas ceļotāju tendences
(28/03/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Raksturīgi, ka ceļotāji aizvien biežāk vēlas, ne tikai apskatīt arhitektūru, muzejus, dabu, bet...
207.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
208.
Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?
(22/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...
209.
Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad
(13/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...
210.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
211.
Padomi, kā droši izbaudīt citu tautu virtuvi
(15/02/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži gadās, ka bailes ir spēcīgākas par vēlmi. Kāds gan būtu ceļojums, ja, piemēram, viesojoties...
212.
Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?
(14/02/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...
213.
Viedoklis: Kuri ir romantiskākie galamērķi pasaulē un Latvijā? (papildināts - 4 viedokļi)
(12/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmā puse, ka ierasts, virmo mīlestības noskaņās, jo tuvojas Svētā Valentīna...
214.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
215.
Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»
(29/01/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...
216.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA,
kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...
217.
INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Mūziķis Markus Riva ceļojumos iepazīst pasauli un uztur sevi lieliskā formā
(19/12/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūziķis Markus Riva darba dēļ daudz ir ceļā, tā aizvadītajos gados īpaši iepazīstot Maskavu, Kijevu, bet...
218.
Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos
(11/12/2018 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...
219.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora un ceļojumu aģentūras «365 brīvdienas» direktores Lienes Pelšes
(08/11/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Liene Pelše uzkrājusi pieredzi vairākos tūrisma uzņēmumos, un pirms 14 gadiem viņa izveidoja savu...
220.
Iepazīsti Šrilanku: Uz katra stūra pa kultūršokam
(16/10/2018 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Nonākt citā pasaulē, izbaudīt klimatu, kurā karstums mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, nobaudīt ēdienus, kas...
221.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas
(12/10/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...
222.
Vita Jermoloviča: Tūrisma izaugsmes potenciāls jaunajā simtgadē
(04/10/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Piedāvājam Vitas Jermolovičas, Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas, viedokļa rakstu par...
223.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas
(20/09/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...
224.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola
(24/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...
225.
Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?
(20/08/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē arvien attīstas "zaļā
domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...
226.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas
(16/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...
227.
Jauns videoklips iedvesmo iepazīt Vidzemes dabu
(15/08/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Elpu aizraujošs lidojums pāri Gaujai, spirdzinošs lēciens Vaidavas ezerā
pēc karsēšanās pirtī...
228.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
229.
Aizvadīti garšīgākie Krāslavas novada svētki
(02/08/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir svētku un dažādu pasākumu laiks. To daudzveidība ir pārsteidzoši liela, katrs...
230.
Māls un ēdiens Vaidavas ezera krastā – Mālēdiena festivāls 2018
(21/07/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau otro gadu jūlija izskaņā aicinām uz vasarīgu kopā būšanu gleznainajā
Vaidavas ezera krastā...
231.
Ceļotāja stāsts: Minsku kaut vienreiz apraudzīt ir vērts
(13/07/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltkrievijas galvaspilsēta Minska ir tīra, mierīga, droša lielpilsēta
ar laipniem iedzīvotājiem...
232.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
233.
Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?
(13/06/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai
restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...
234.
Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)
(12/06/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām
Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...
235.
43% atpūtnieku ceļazīmes iegādājas vien dažas nedēļas pirms atvaļinājuma vai pēdējā brīdī
(11/06/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz ar skolēnu brīvlaiku pavisam drīz sāksies arī pats karstākais
atvaļinājumu sezonas laiks. Arvien biežāk vecāki ceļojumos dodas kopā ar...
236.
Jaunas iespējas atpūtai Ziemeļlatgalē
(11/06/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Šovasar Ziemeļlatgalē tapis krietni plašāks piedāvājums atpūtai dabā un
kultūrvides iepazīšanai – jaunas iespējas gan baudīt atpūtu uz...
237.
Plombīra saldējums - nekad nezūdošā vasaras klasika
(02/06/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējie un ārvalstu saldējuma ražotāji nepārtraukti piedāvā Latvijas patērētājiem jaunu garšu un formu saldējumus, taču...
238.
1.jūnijā tiks atklāts «Slow Food Riga» tirdziņš Sporta 2 kvartālā
(30/05/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija sākumā šefpavāri Mārtiņš Rītiņš un Dāvis Kancāns sadarbībā ar
Sporta 2 kvartālu īstenos sen lolotu sapni par īstu Slow Food Riga...
239.
INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Par netipiskiem spāņu ieradumiem stāsta studente Alīna Depše
(08/05/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Barselona ir iecienīts tūristu
galamērķis. Karsta saule, pludmale, palmas, brīnišķīga arhitektūra un
senas, senas ieliņas...
240.
Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(08/05/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 7.maija, līdz 13.maijam Rīgā notiek Pavasara Rīgas
restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 63 Rīgas
restorāni un...