Gastro.

Apskatām 281 - 320 no 516 vārdam 'Gastro'

Le Dome,

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Informēs par izstādi "Riga Food 2016"

30. augustā notiks preses konference, kurā informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” piedāvājumu, pavāru, bārmeņu kafijas un tējas meistaru konkursiem...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Elit™ Art of Martini konkursā noskaidros labāko vodka martini kokteiļu meistaru

27.jūlijā, notiks Latvijas fināls starptautiskajam bārmeņu konkursam Elit™ Art of Martini, kurā dalībnieki gatavos vodka martini kokteiļus no AS “Latvijas balzams” ražotā...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Viedoklis: Cikos restorānā ierodas visvairāk apmeklētāji?

Ēdienreizes ir lieta, bez kuras savu ikdienu pilnvērtīgi nespējam iedomāties. Bieži vien...

Viedoklis: Kas dzērienkartēs slēpjas zem nosaukuma «krāna ūdens»?

Apmeklējot vietējos restorānus, kafejnīcas, kā arī bārus, remdējot slāpes, jo īpaši karstā laikā, nereti...

Lustīgi svini Siguldas novada svētkus

Norisināsies Siguldas novada svētki ar krāšņu pasākumu piedāvājumu dažādām gaumēm, aicinot iesaistīties...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Novada svētkos durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”

Sestdien, 28.maijā, otrajā novada svētku dienā durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”. Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā vienlaicīgi darbosies vairāki...

Astoņas grīdas segumu dizaina tendences, kam šogad jāpievērš uzmanība

Latvijas interjera dizaineri tikās ar pasaules vadošajiem grīdas segumu ražotājiem interjera un delikatešu centra mc2 dizaina vakarā, lai iepazītos ar...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Baudi pavasara Rīgas restorānu nedēļu!

Visas nedēļas garumā gardēžus gaidīs 53 restorāni, kuros varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta...

Pirmo reizi Latvijā – tematiskās tūres pa Rīgu un Jūrmalu ar Vespa motorolleriem

Šogad būs iespēja doties mākslas, gastronomijas, dabas un mikrorajonu tūrēs, braucot pa...

Ir sākusies pieteikšanās piektajam «Gastronomijas festivālam»

Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi "Riga Food" atklās Gastronomijas festivāls, kas...

Viedoklis: Aizvien vairāk cilvēki savus biroja darbus izvēlas veikt restorānos

Mūsdienās, pateicoties interneta un tehnoloģisko iekārtu attīstība, savus darbus ir iespējams veikt attālināti un...

Briselē, braucot tramvajā, var baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas

Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 22.04.2016 - 24.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Siguldā pirmo reizi norisinās restorānu nedēļa

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros viesi aicināti baudīt dažādas trīs ēdienu maltītes, iepriekš veicot...

«Gastrobārā T73» dzirksteļo «Deeplomacy & Stoli Vodka» ballīte - Foto

25 bildes. Ar karstu ballīti, jautru atmosfēru, lieliskiem dzērieniem un uzkodām, Gastrobārs T73 sāk svinēt pavasari...

Unikāli medicīnas pakalpojumi Baltijas reģionā ir investīcija stabilam ārvalstu pacientu skaita pieaugumam

Nodrošinot Baltijas reģionā unikālus, augsta līmeņa medicīnas pakalpojumus un piesaistot ārvalstu pacientus, Latvijas medicīnas iestādes veicina...

Cēsis ar plašu vērienu svinēs 810 gadu jubileju

Cēsu 810 gadu jubilejas svētki būs krāšņi un unikāli ar tradicionālās, modernās un...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.04.2016 - 10.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Valmierā norisināsies krāšņas un pasākumiem bagātas «Mākslas dienas 2016»

Valmierā norisināsies Mākslas dienas 2016, kā laikā paredzēti daudzveidīgi kultūras, mākslas un radošās...

Rīgā tiks izgatavota lielākā ledene Baltijas valstīs

Tās svars būs aptuveni 20 kg, bet augstums – 1,5 metri. Tiks sniegta iespēja milzu karameli ne tikai aplūkot, bet arī...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Vai esi vēlējies apgūt, paplašināt zināšanas vai vienkārši atsvaidzināt krievu valodas prasmes?

Vai katru Vecgada vakaru skatāties filmu "Likteņa ironija", lasot latviešu subtitrus kadru...

Zivju restorānā «Le Dome» baudāma gaiša atmosfēra un izcili ēdieni - Foto

15 bildes. Elegantais un smalkais zivju restorāns Le Dome ir viena no spožākajām Latvijas gastronomiskajām pērlēm...

Rīgas – Gaujas reģions izvēlēts par Eiropas gastronomijas reģionu 2017. gadā

Izmantojot tradīcijas kā atspēriena punktus  jaunām idejām un attīstībai, vienlaikus saglabājot...

Lejupielādē Gaujas Nacionālā parka tūrisma ceļvedi internetā un plāno savu ceļojumu!

Izdots Gaujas Nacionālā parka tūrisma ceļvedis, kurā apkopoti visi populārākie nacionālā...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam viesmīlim?

Izvēloties baudīt maltīti kādā restorānā, mēs nonākam vidē, kur atmosfēru rada ne vien...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::8.52063203sec.