asi ēdieni.

Apskatām 321 - 360 no 751 vārdam 'asi ēdieni'

10 izcili restorāni, kuri atrodas augstu virs zemes

Nav svarīgi vai tā ir Ņujorka, Londona vai Sidneja, cilvēki vienmēr būs gatavi stāvēt garās rindās, lai aplūkotu...

Travelnews.lv iesaka: 7 apskates vērti pasākumi nedēļas nogalē

Iepazīsti Šrilanku: Uz katra stūra pa kultūršokam

Nonākt citā pasaulē, izbaudīt klimatu, kurā karstums mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, nobaudīt ēdienus, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Aicina lielus un mazus uz Miķeļsvētdienu Āgenskalna tirgū

Ar plašu pasākumu programmu aicinām lielus un mazus uz Miķeļsvētdienu Āgenskalna tirgū. 30. septembrī Āgenskalnu tirgū varēs...

Viesnīcā «Baltic Beach Hotel» norisināsies grandiozs pasākums «Saulainā Nakts»

12. oktobrī Majoros, “Baltic Beach Hotel” teritorijā notiks vērienīgais “Saulainā Nakts” festivāls. Pasākumā paredzēta...

Kas īsti ir Zviedrijā tik iecienītās gaļas bumbiņas?

Latvijā šobrīd tik populārās Zviedrijas tradicionālās gaļas bumbiņas būtībā ir līdzīgas pie mums zināmajām kotletēm un tefteļiem, jo...

Ar medījumu gatavošanas meistarklasi svētkos Jērcēnos noslēgsies reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas darbnīcu cikls Vidzemē

Sestdien, 8. septembrī, svētkos Jērcēnos ar nosaukumu “Ne pūku, ne spalvu!” risināsies reģionālā gardēžu ceļa...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 2.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 1.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos, kuras administratīvais...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Rūdolfs Treijs mudina iepazīt noslēpumainos Balkānus

Pagājušajā nedēļā publicējām divas daļas ceļotāja stāstam, kurā Rūdolfs stāstīja par savu šī brīža...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Atraktīva nedēļas nogale gaidāma Tukuma apkārtnē

Šajā nedēļas nogalē visi pulcēsies Šlokenbekas muižā pie Tukuma, kur tiks svinēti muižas svētki...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Uz ideālu nedēļas nogali aicina Pērnava

Pērnava, ko dēvē arī par Igaunijas vasaras galvaspilsētu, ir lielisks galamērķis laiskām SPA...

Valmiermuižas alus darītava atklāj vēstniecību Siguldā

Lai padarītu Gaujas Nacionālo parku pievilcīgāku tūrismam un popularizētu Latvijā darīto alu mūsu valsts viesiem...

Skycop: piecas lietas, kurām pievērst uzmanību, apmeklējot FIFA Pasaules kausu Krievijā

Sākoties FIFA 2018 Pasaules kausa čempionātam futbolā, kas šogad mēneša garumā norisināsies Krievijā...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu

Pagājušajā nedēļā brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens...

Jūrmala aicina uz Kūrorta svētkiem 26. maijā

Ar bagātīgu Kūrorta svētku programmu 26. maijā Jūrmalā tiks svinēts vasaras sākums. Jūrmala aicina apmeklēt lielāko Saldējuma festivālu Latvijā...

Jūrmala aicina uz Kūrorta svētkiem 26. maijā

Ar bagātīgu Kūrorta svētku programmu 26. maijā Jūrmalā tiks svinēts vasaras sākums. Jūrmala aicina apmeklēt lielāko Saldējuma festivālu Latvijā, vērot starptautiska cirka un deju teātra...

«LĪVAS CIEMA SVĒTKI» - Gada vērienīgākais tradicionālās kultūras notikums Kurzemē

Verot vārtus vasarai, Liepājas Promenādē notiks liepājnieku un pilsētas viesu gaidītais vērienīgais tradicionālās kultūras notikums...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Uzzini, kuri ir 50 garšīgākie dzērieni pasaulē! (2. daļa)

Šķidruma uzņemšana ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Dzērienus var lietot dažādiem mērķiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

5 ieteikumi ceļojumam uz Almati

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada 29. aprīlī sāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā starp Rīgu un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa

AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pieejama «Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē» digitālā brošūra

Vēl 2017. gada izskaņā jaunajā Cēsu kafejnīcā “Jāņoga” norisinājās projekta “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” noslēdzošā...

VUGD aicina gaidāmo svētku laikā neaizmirst par drošību!

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad teju ikkatrā mājā tiek svinēti svētki, dedzinātas svecītes, kurinātas krāsnis un pirtis...

Tallinas lidostas biznesa zāle atzīta par labāko Eiropā

Starptautiskā biznesa ceļotāju programma "Priority Pass" izveidojusi ikgadējo lidostu biznesa zāļu topu - un šajā topā...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::7.14296103sec.