jauna pārtika.

Apskatām 321 - 360 no 475 vārdam 'jauna pārtika'

Izstādē «Skola 2017» atrodi savu profesiju!

No 24. līdz 26. februārim Ķīpsalā notiks izstāde “Skola 2017”, kurā skolēni varēs iegūt visaptverošu informāciju ne tikai par augstāko izglītību Latvijā un...

«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!

No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā “Jautrajā lasītavā”...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?

Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana rada...

Dzīves skola: Kāpēc ceļošana ir labākais bērna skolotājs?

Ceļošanai ir liels spēks: tā paplašina mūsu prātu apvāršņus, attīsta empātiju pret citām kultūrām un sniedz labāku izpratni par pasauli. Ceļošana kopā ar bērniem ne tikai uzlabos viņu sociālās prasmes, bet galvenais – palīdzē

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Rīgas domes un Swedbank grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursā saņemti 74 pieteikumi

Rīgas domes un “Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” rudens konkursā finansējuma saņemšanai jaunajiem uzņēmējiem saņemti 74 pieteikumi...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Šogad grantu programmā "Atspēriens" varēs saņemt līdz 15 000 eiro savas biznesa idejas attīstībai

Rīgas dome sadarbībā ar “Swedbank” otrdien izsludināja otro grantu programmas “Atspēriens” konkursu šogad, kurā jaunajiem uzņēmējiem vienas...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Ķīnas iedzīvotāji iepazīst Latvijas izcilākos produktus, kultūru un mākslu

4. septembrī, Ķīnas Tautas Republikas galvaspilsētā Pekinā, lielveikalā “SOGO”, ar Latvijā ražotām precēm, pavāru meistarklasēm, dažādiem kultūras un sporta pasākumiem, Latvijas...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Aicina pieteikties Baltu vienības dienas amatnieku tirgum

Liepājas Kultūras pārvalde, pieminot 1236. gada 22.septembra vēsturiskos notikumus, baltu tautām – lietuviešiem un zemgaļiem Saules kaujā...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Praktiski ieteikumi velotūristiem

Rūpējoties par velobrauciena drošu un veiksmīgu norisi, tehnoloģiju zīmols "Garmin" sadarbībā ar...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 05.08.2016 - 07.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Aicina pieteikties dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā 2016

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina amatniekus un pārtikas produktu tirgotājus līdz 11.jūlijam pieteikties dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā, kas šogad jau sesto reizi notiks ...

Latvijā radītās mobilās lietotnes Qfer lietotāju skaits turpina augt

Latvijā radītā mobilā lietotne Qfer ir piesaistījusi 100000 lietotājus un turpina augt. Katru mēnesi vismaz 60000 cilvēki izmanto Qfer, lai gardi un izdevīgi paēstu...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Lasvegasas kafijas meistari rada kafiju varavīksnes krāsās

Barista Meisons Salisberijs (Mason Salisbury), kas darbojas kafejnīcā "Sambalatte", smagi strādā pie...

Jauns likums Toskānā nodrošina, ka uzņēmējiem jāizmanto 70 % vietējos ražojumus

Jauna politika Florencē, Itālijā, mudina vietējos uzņēmumus, lai tie izmanto vietējo...

Zemnieku un amatnieku tirdziņi iepriecina arī ziemā

Iecienītie Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirdziņi, kas, neatkarīgi no laikapstākļiem, norisinās...

5 iemesli, kādēļ kaut reizi dzīvē jādodas ceļā kā mugursomceļotājam

Visbiežāk mēs nožēlojam iespējas, kuras neesam izmantojuši. Lai dzīvē mestu jaunus izaicinājumus, izkāp...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 23.10.2015 - 25.10.2015

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...  

Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu...

Uzkodu mode Ņujorkā

Gandrīz katru mēnesi Ņujorkā modē ir kāda jauna uzkoda – no virtuļa un kruasāna apvienojuma līdz neparastiem saldējuma izmantošanas veidiem, kā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 02.10.2015 - 04.10.2015

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...  

Novērtē Zemgales piedāvājumu starptautiskajā izstādē «Rīga Food 2015»

Ķīpsalas izstāžu kompleksā organizētajā gadskārtējā starptautiskajā izstādē "Rīga Food 2015", kas ir...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – «Riga Food 2015»

Ķīpsalā jau 20. reizi notiks Baltijas lielākā pārtikas nozares izstāde – "Riga Food 2015", kas šogad...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.80164289sec.