Ķīnā durvis ver restorāns ar tualetes tematiku

Vēlaties pusdienot tualetē? Mūsdienās to iespējams darīt, nebīstoties no apkārtējo cilvēku reakcijas – Taijuaņas pilsētā Ķīnā radīts tematiskais restorāns, kura apmeklētājiem nākas sēdēt uz īstiem tualetes podiem.

Jaunākais "tualetes restorāns" durvis vēris 2013. gada augusta beigās. Ēdienkartē tiek piedāvātas gan standarta maltītes – nūdeļu, gaļas un dārzeņu ēdieni, gan gardumi ar tualetes tematiku, piemēram, īpašs saldējums... brūnā krāsā.

Ēdieni tiek pasniegti šķīvjos, kas vizuāli atgādina tualetes podus un bidē (attēlā). Saldējums tiek pasniegts nelielās krūzītēs ar osām, kuras līdzinās santehnikas krānu rokturiem.

Arī restorāna interjers, protams, maksimāli pielīdzināts īstai tualetei – pie sienām piestiprinātas dušas, bet krēslu vietā pie galdiņiem izvietoti tualetes podi.

Tomēr Austrumāzijā atrodami arī citi restorāni ar tualetes tematiku. Līdzīgas ēstuves atrodamas Šanhajā, Kuņmiņā un citās Ķīnas pilsētās, kā arī Korejā un Japānā.

Jāpiebilst, ka viens no neparastākajiem un, iespējams, apetīti nerosinošākajiem "tualetes restorāniem" atrodas Pekinā. Tā nosaukums no mandarīnu valodas tulkojams kā "Kaku māja", bet ēdienkartē lasāmas teju vai rupjības. Šeit klientiem tiek piedāvāts, piemēram, saldējums, kura nosaukumā ietverti tādi vārdi kā "aizcietējums" un "mēsli".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41667795sec.