Baltic Beach Hotel aicina mācīties dejot džaivu pie jūras

Viesnīca Baltic Beach Hotel 26.augustā aicina mācīties dejot džaivu pie jūras.

 

Baltic Beach Hotel aicina visu tos, kas vēlas iemācīties dejot džaivu vai vienkārši padejot, pavadīt brīnišķīgu pēcpusdienu pie jūras, kvalitatīvi atpūsties un baudīt vasaru.

Divas stundas no 15.00. – 17.00. ikvienam interesentam būs iespēja iemācīties džaiva deju pamatsoļus un dejot kopā ar KRISTU ERIŅU, 3.vietas ieguvēju republikas čempionātā jauniešiem standartdejās un ĒRIKU ERIŅU.

Dejas notiks viesnīcas Baltic Beach Hotel restorāna ''Caviar Club'' telpās. Tā kā viesnīca atrodas pašā jūras krastā un restorānam ir terase uz jūru, dejas notiks nepiespiestā atmosfērā uz terases pie jūras.

Šogad šāda veida deju apmācības un izklaides vakari ir jau bijuši 17.jūnijā, kad interesenti varēja iemācīties rumbas un ča – ča – ča deju soļus; 8.jūlijā, kad klātesošie dejoja sambu, 22.jūlijā – valsi un tango, 5.augustā – fokstrotu.

Šo deju Eiropā ieviesa 1940.gadā amerikāņu zaldāti. Savos pirmsākumos tā bija bugi – bugi, uz kuras pamata Anglijā izveidojās konkursa deja – džaivs. Deja ir ļoti dzīvespriecīga, rotaļīga, viegla. Tās ritms liecina arī par āfrikāņu deju ietekmi. Džaivam radniecīgs ir šobrīd atkal tik populārais sportiskais rokenrols. Kā konkursa deju džaivu sāka izpildīt tikai septiņdesmitajos gados. Džaivu var dejot mazā telpā, pārpildītās deju zālēs, tāpēc tā ir tik iecienīta.

Piedalīšanās deju apmācībā un deju pasākumā – bez maksas.

Iemācies dejot džaivu pie jūras kopā ar zvaigzni!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 23.05.2024 Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41900682sec.