Rīgā durvis ver viesnīca, kurā mājo zilonis

Šogad (2008) 1. augustā Rīgā, Kalnciema ielā 90 atvērta viesnīca Elefant Hotel. Pārsteigums viesnīcas viesiem būs ēkā mītošais zilonis.

Elefant Hotel tiek pozicionēta kā moderna un mājīga 4 zvaigžņu viesnīca ar elastīgu cenu struktūru. Jaunatvērtā viesnīca pretendē kļūt par vienu no dizaina ziņā atraktīvākajām viesnīcām Rīgā ar kvalitatīvu servisu un pozitīvu attieksmi pret klientu.

Viesnīca atrodas stratēģiski izdevīgā vietā. Tā ir labi pamanāma, kā arī ērti sasniedzama gan no lidostas „Rīga”, gan no Pilsētas centra. Viesnīca ir ērti sasniedzama arī ar sabiedrisko transportu. No šāda līmeņa viesnīcām Elefant Hotel atrodas vistuvāk lidostai.

Viesnīcas 158 viesu istabās vienlaicīgi var uzņemt līdz 320 viesiem. Ēkas 1. stāvā atrodas divas konferenču zāles 140 cilvēkiem. Viesnīcā iekārtots Elefant restorāns ar polinēziešu virtuves akcentiem un milzīgu sienas gleznojumu ar palmām. Viesus gaidīs arī ērts un mājīgs lobija bārs, kura sienas mazu zilonīšu ornaments.

Viesnīcas klientu ērtībai ierīkota pazemes autostāvvieta, tāpat pie ēkas var ērti novietot tūristu grupu autobusus. Viesnīca ir aprīkota ar modernām tehnoloģijām – interaktīvo maksas televīziju, viesu istabu un 1. stāva monitoros ir pieejama informācija par lidostas „Rīga” reisu grafiku. Visā ēkā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.

Viesnīcas ēka būvēta kā moderna celtne pakava formā ar augstvērtīgu stikla fasādi. Lai slāpētu automašīnu radīto troksni, no Lielirbes ielas puses ēkai ir izbūvēta dubultā stikla fasāde. Viesnīcai ir 6 stāvi, taču, lai tā sasauktos ar vēsturisko apbūvi, Kalnciema ielas pusē ēka ir tikai 3 stāvus augsta. No abiem panorāmas liftiem paveras skats uz mājīgu un klusu ēkas iekšpagalmu.

Šī viesnīca izceļas ar savu dizainu un interjeru. Ieejas vestibilā atrodas īpaši darināta lieliska vitrāžas lustra 5 metru diametrā. Viesnīcas galvenais simbols ir ēkas 1. stāvā novietotais zilonis, kas izdevies pārsteidzoši liels un mīlīgs. Tēlnieka Kārļa Alaiņa veidotais zilonis ir 6 metrus augsts un sver 600 kilogramu. Neparastas ir arī daudzas citas ēkas interjera detaļas, kuras veidojuši pazīstami Latvijas tēlnieki, metāla dizaineri, vitrāžisti un gleznotāji. Kā viens no interesantiem risinājumiem minams gaismas ķermenis restorānā metāla dizaineru veidotas polinēziešu laivas veidolā.

Viesnīcas direktore Everita Āboliņa atzīst, ka „jaunā viesnīca ir kā pierādījums līdz šim vēl nepieredzētam izmitināšanas cenas, viesmīlības, arhitektūras un dizaina apvienojumam, kas Elefant Hotel viesiem atstās spilgtu iespaidu”. „Profesionālais viesnīcas kolektīvs un pakalpojumu klāsts, ko nodrošināsim, ir veids, kā atšķirties pieaugošās konkurences apstākļos. Pilni prieka, enerģijas un optimisma esam gatavi dalīties savā pieredzē ar mūsu viesiem”, apliecina Everita.

Kopējā ēkas platība ir 7800 m2. Projekta kopējās investīcijas ir 15 miljoni eiro. Celtniecības ģenerāluzņēmējs SIA „Merks.”

SIA „Merks” valdes priekšsēdētājs Ivars Geidāns uzsver: „Nākotne Latvijā ir būvniecība ar augstu pievienoto vērtību un augstiem kvalitātes standartiem, inovatīviem attīstības projektiem. Mēs esam gandarīti, ka Elefant Hotel ēkas celtniecība ir ļāvusi mums šo likumsakarību vēlreiz apliecināt.”

Ēkas arhitektūras projektu izstrādājis arhitektu birojs „8 A.M”, arhitekti Juris Lasis un Eduards Beernaerts, dizaina projekta autors ir SIA „Porcelāna Zilonis” arhitekta Agra Padēļa – Līna vadībā. Pie dizaina strādāja tie paši projektu vadītāji, kas veidoja dizainu viesnīcā „Promenade Hotel” Liepājā, kas pirms dažiem mēnešiem ieguva Small Luxury Hotels viesnīcas statusu.

Viesnīcas īpašnieks ir SIA „Hotels Development Group”, kas vienādās daļās pieder SIA „MIG Holdings” un Andrim Griģim. Viesnīcas operators ir SIA „Livland Hotels”, kura veiksmīgi vada divas viesnīcas Liepājā – augstu novērtēto un atzinību ieguvušo dizaina viesnīcu Promenade Hotel, kā arī viesnīcu Liva Hotel.

Augusts ir iepazīšanās mēnesis – standarta divvietīga numura cena LVL 35 apmaiņā pret vizītkarti. Cenā iekļautas brokastis 2 personām. Viesmīlīgais zilonis rada omulīgu atmosfēru brokastu laikā, kas ikvienam ir labs sākums veiksmīgai darba dienai vai patīkamai atpūtai vienā no skaistākajām Eiropas pilsētām Rīgā. Rezervēšana pa tālruni  6722 5560, e-pastu [email protected] vai www.elefanthotel.lv, ievadot cenas kodu: 35.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31024003sec.