Starptautiskās izglītības dienas „Reval Hotel Latvija” 14. - 15. martā

„Starptautiskās Izglītības Dienas 2008” notiks 14. – 15. martā viesnīcas „Reval Hotel Latvija” konferenču centrā Elizabetes ielā 55 no plkst.10.00-18.00. Šī ir lielākā specializētā ārvalstu izglītības izstāde Latvijā, kuru organizē „Baltic Council for International Education” ar izglītības aģentūras „ Meridian group” un Britu Padomes, kā arī Lielbritānijas vēstniecības un Lielbritānijas tirdzniecības kameras atbalstu.

Izstādē piedalīsies vairāk kā 50 mācību iestāžu pārstāvju no dažādām valstīm. To skaitā valodu skolas no Lielbritānijas, Austrālijas, Īrijas, Vācijas, Spānijas, Itālijas, Beļģijas un Krievijas, prestižās angļu vispārējās izglītības skolas-internāti, koledžas un universitātes no Lielbritānijas, Dānijas, Somijas, Zviedrijas u.c. valstīm.

Pirmo reizi kopš Latvijā tiek organizētas Starptautiskās izglītības izstādes apmeklētājiem būs iespēja sastapt Lielbritānijas Universitāšu un koledžu uzņemšanas centra – UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) pārstāvjus. Šī organizācija koordinē visus pieteikumus bakalaura līmeņa studijām Lielbritānijā. Gadā tiek izskatītas un apstrādātas vairāk kā 2 miljoni pieteikuma formu pilna laika studijām dažādās universitātēs.

Savu dalību izstādē pieteikušas arī 11 Lielbritānijas universitātes, kā arī augstākās izglītības mācību iestādes no dažādām Eiropas valstīm – Dānijas, Nīderlandes, Vācijas, Zviedrijas.

Dalībnieku vidū jau tradicionāli būs plaši pārstāvētas britu privātskolas un neatkarīgās koledžas. Cambridge Tutors College un Bosworth College jau iemantojušas labu slavu Latvijā, pateicoties to studentu pozitīvajai pieredzei, kas tajās mācījušies vai vēl mācās. Izstādē varēs iepazīties arī ar vairākām skolām, kas pirmo reizi ierodas Latvijā –St Margaret’s meiteņu skolu , Box Hill School, 5 “Abbey DLD Group” skolām, Chelsea Independent College un citām.

Arvien lielāku popularitāti visā pasaulē gūst International Baccalaureate programmas, kas ļauj iestāties dažādu valstu universitātēs, tai skaita arī prestižākajās Lielbritānijas un ASV mācību iestādēs. Tādēļ vairākas britu mācību iestādes - St.Clare’s Oxford, Sidcot School , Taunton school u.c. līdzās tipiskai angļu izglītībai piedāvā arī divgadīgās IB programmas.

Šogad izstādē piedalās skola no Somijas - Vuokatti Campus , kurā līdztekus IB programmai iespējams apgūt arī specializētu programmu jaunajiem sportistiem.

Visu dalībnieku saraksts atrodams Baltic Council for International Education mājas lapā:

balticcouncil.org

Konferenču zāle „SIGMA”

14. martā plkst. 13.00 notiks seminārs biznesa sfērā strādājošajiem „ Netradicionālas apmācību metodes – sagatavošanās darbam starptautiskā vidē 21.gs.”, ko vadīs Marks Vaistels BusinessEnglishUK profesionālās asociācijas priekšsēdētājs un Accent International Consultancy” skolas direktors.

14. martā plkst. 15.00 notiks seminārs „Studijas Apvienotajā Karalistē - programmu izvēle un pieteikšanās process”, ko vadīs Lielbritānijas Universitāšu un koledžu uzņemšanas centra – UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) pārstāve Stefānija Hollideja.

14. martā plkst. 16.00 notiks seminārs par šobrīd visā Eiropā visvairāk pieprasīto IELTS eksāmenu, kas nepieciešams, lai turpinātu mācības ārzemes. Šo semināru vadīs Baltijas starptautiskās izglītības padomes eksāmenu menedžere Inga Saulīte Bēniņa un Wimbledon School of English pārstāve Fiona Danlopa.

Konferenču zāle „KSI”

14. martā plkst. 11. 00 notiks seminārs par spāņu valodas apgūšanas iespējām Malagā (spāņu valodā), ko vadīs „ Malaca Instituto” direktors Bobs Burgers.

15. martā plkst. 11. 00 notiks seminārs par spāņu valodas apgūšanas iespējām Malagā

( angļu valodā), ko vadīs „ Malaca Instituto” direktors Bobs Burgers.

Ieeja izstādē ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8546629sec.