Notiks orientāls retrīts un festivāls "Debesmannā"

Šī gada 27-29.jūnijā netālu no ciematiņa Daugmales pirmo reizi notiks Orientāls retrīts un festivāls ar jauku nosaukumu „Debesmannā”, ko organizē interneta foruma yogablog.lv dalībnieki. Jogas, ajurvēdas (veselīga dzīvesveida zinātne), ciguna, veģetārisma, un dažādu austrumu garīgo ceļu piekritēji šī festivāla ietvaros ļauj plašākai auditorijai iepazīties ar austrumu praksēm, kultūru un dzīvesveidu.

Tas festivāls notiks viesu namā „Malderi”, kur festivāla dalībnieki dzīvos atsevišķās mājiņās vai teltīs, kas ir ļoti patīkams vasaras laikā.

Pirmās dienas laikā no skatuves uzstāsies Latvijā slavens Indijas muzikāla instrumenta meistars Sergejs Ancupovs ar viņu kolēģi no Lietuvas, austrumu horeogrāfijas zvaigzne Ardžuna no Igaunijas, ka arī austrumu mūzikas dīdžeji un vienkārši mūziķi. Tas viss būs domāts auditorijas noskaņošanai.

Otrajā dienā notiks hatha-jogas nodarbības, ko vadīs Ingus Tamanis; lekcijas, kuru tēma būs „Attiecības ģimenē”, ko vadīs psihologs Ruslans Naruševičs, ka arī „garīgo attiecību psiholoģija”, ko vadīs Krievijā slavens lektors un psihologs Vjačeslavs Ruzovs. Vakaru noslēgs Indijas deju grupas „Alegria” un grupas ''Grodi'' uzstāšanās. Paralēli notiks radošas aktivitātes, kā Indijas make-up un austrumu saldumu pagatavošana.

Trešās dienas laikā bez augstāk minētām aktivitātēm notiks izglītojoša lekcija „Sanskrita un latviešu valodas saistība”, ko lasīs zinātnieks Valdis Muktupāvels, ka arī uguns ceremonija „Jagja”.

Šī retrīta-festivāla dalībniekiem būs brīnišķīga iespēja atrast sev jaunus draugus, domu biedrus, pavadīt laiku brīvā dabā, kā arī bagātināt savu iekšējo pasauli ar austrumu kultūru un zināšanām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 07.06.2024 Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40724301sec.