Fun Shooting Tours aicina uz kopīgu ielīgošanu brīvā dabā

"Fun Shooting Tours" informē: 2009. gada 23. un 24. jūnijā Madonas rajonā, Jumurdas pagastā, "Viesakās" rīko brīvdabas Līgo svētkus kur gaidīti visi Līgot gribētāji.

23.jūnijā jau no plkst. 12 dienā aicinām Tevi un tavu ģimeni ar visiem bērniem uz kopīgu ielīgošanu brīvā dabā - Viesakās. Pēc sentēvu metodēm piedāvājam svinēt šos svētkus, tik ar nelielu mūsdienīgu piesitienu priecēsim līgotājus. Pīsim vaiņagus, kursim lielu ugunskuru, velsim mucas, metīsim zābaku, dziedāsim jautras dziesmas. Ik katram būs iespēja meklēt apslēpto dārgumu lādi, un kas zina, varbūt tieši Tev paveiksies atrast arī īstu papardes ziedu. Arī par mazajiem līgotājiem esam padomājuši - viņus izklaidēs smaidošas un sirsnīgas auklītes radošajā bērnu darbnīcā. Un tas vēl nav viss. Programmā ir iekļauta ekskursija uz briežu dārzu, kur apskatāmi vairāk nekā 300 brieži, ekskursija uz medību trofeju muzeju. Asu izjūtu cienītājus priecēs šaušana pa lidojošiem šķīvīšiem un daudzas citas interesantas aktivitātes un pārsteigumi.
Šis būs divu dienu pasākums par kura pozitīvo gaisotni parūpēsies vadītājas - Ramona Strazda (projekta "Latīņamerika" producente un vadītāja) un Sigita Delle (vadītāja no interaktīvā nakts šova"Chill").


Par Līgo dziesmām rūpēsies Edijs Šnipke ar grupu.


Paldies arī mūsu jaunajam draugam-enerģijas dzērienam „Drink Me“
Mēs Jums ierādīsim bezmaksas auto stāvvietas un telts vietas. Cilvēki kuri vēlēsies lielākas ērtības, piedāvājam atpūsties “Jumurdas muižā” kas atrodas 3 kilometru attālumā no “Viesakām”.

Mūsu komandu vada talantīgi un pieredzējuši cilvēki, kuru neizsīkstošā enerģija ir tikai apskaužama. Mēs ticam ka mūsu spēkos ir radīt satriecošas idejas un sasniegt jebkuru mērķi.

Biļetes uz pasākumu "Līgo svētki Viesakās" iespējams iegādāties no 1. jūnija www.bezrindas.lv.

Biļešu cenā ir iekļauts: Ekskursija uz briežu dārzu (foto medības), ekskursija uz medību trofeju muzeju, Sportinga šaušana, bērnu rotaļu laukums, radošais stūrītis (bērniem), auklītes pakalpojumi, koncerts, autostāvvieta un telts vieta.
 
Jāņus svin visā Latvijā, bet tā kā svin “Viesakās”, tā nesvin nekur!
www.ligo2009.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 06.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44813108sec.