Tuvojas 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls "Tango Sun Festival"

No 2009.gada 17.- 23. augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”. Festivālu organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio” un tās vadītāji Aigars Stirna un Ginta Opmane. Festivāla ietvaros notiks 43 tango un Argentīnas tautas deju meistarklases pie pasniedzējiem no Argentīnas, Vācijas un Latvijas, 4 tango vakari – milongas ar starptautiski pazīstamu tango dejotāju, mūziķu un dīdžeju piedalīšanos, 7 gaisa deju meistarklases, tango priekšnesumi 22.augustā Rīgas svētku ietvaros un Argentīnas tango koncerts 23.augustā Jūrmalā.

Festivāla galvenā norises vieta no 20.-23.augustam būs elegantā četrzvaigžņu viesnīca “Baltic Beach Hotel” Jūrmalā, jūras krastā. Festivāla dalībnieki varēs dejot tango, atpūsties pludmalē un pusdienot restorānā ar lielisku skatu uz jūru.

***

Tuvāka informācija par festivālu: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01, pa tel. (+371) 26344457 (Aigars Stirna), e-pasti: [email protected] un [email protected].

Kopējo festivāla programmu skatieties šeit: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/festivala_2009_programma.

***

Turpinās reģistrēšanās festivāla meistarklasēm. Piesakoties līdz 26.jūlijam, dejotājiem no Latvijas ir atlaides,- viena meistarklase maksās 15 EUR, vēlāk 20 EUR. Nenokavējiet!

No 20.- 23.augustam Jūrmalā, viesnīcā „Baltic Beach Hotel” (Majoros, Jūras ielā 23/25) un Majoru kultūras namā (Jomas ielā 35) notiks 43 tango meistarklases. Meistarklases vadīs 5 lieliski pasniedzēju pāri, tai skaitā, trīs no Argentīnas - Juan Camerlingo un Diana del Valle, Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga, Marcelo Soria un Veronica Villarroel, pieredzējušie pasniedzēji no Vācijas - Salvador un Ilona Rios, kā arī pasniedzēji no Latvijas - Aigars Stirna un Ginta Opmane. Pasniedzēji piedāvās apmācību dažādos tango stilos – Salon, Milonguero un Nuevo, kā arī apmācīs Argentīnas tautas dejas Chacarera un Zamba.

Meistarklasēm var pieteikties gan dejotāji ar lielāku vai mazāku pieredzi, gan iesācēji un interesenti bez Argentīnas tango zināšanām. Meistarklašu progammu skatieties: www.tangostudio.lv/eng/tango_festival0123/programme0

Dejotāji bez partneriem!. Lūdzu, droši piesakieties, paziņojiet savus datus rakstot uz: [email protected] un partneru meklēšanai izmantojiet interneta saiti: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/deju_partneru_meklesana. Turklāt uz vairākām meistarklasēm var pieteikties bez partnera.

Informācija par pasniedzējiem: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/festivala_2009_pasniedzeji. Par cenām: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/cenas_un_registresanas. Reģistrēšanās festivāla meistarklasēm rakstot uz: [email protected].

***

Festivāls sāksies pirmdien, 17.augustā (15:30-18:30) Vecrīgā, kafejnīcā “Nekādu problēmu” Doma laukumā, ar pasniedzēju no Argentīnas Hugo Mastrolorenzo un Agneses Vanagas paraugdemonstrējumiem, tango nodarbību un brīvdabas milongu. Ieeja brīva!

***

Festivāla bārs: “I LOVE YOU” Vecrīgā, Aldaru ielā 9 pie Zviedru vārtiem (www.iloveyou.lv). Visiem festivāla dalībniekiem bārā “I LOVE YOU” no 15.augusta līdz festivāla beigām (23.augustam) 10% atlaides ēdieniem un dzērieniem!

No 17.-19.augustam (20:00-24:00) bārā “I LOVE YOU” notiks milongas - Argentīnas tango deju vakari. Ieeja brīva!

***

No 16.-19.augustam Rīgas Kinostudijā notiks gaisa deju nodarbības, kuras vadīs profesionālie dejotāji un horeogrāfi Ugo Mastrolorenco un Agnese Vanaga no Argentīnas. Latvijā gaisa deju nodarbības būs pirmo reizi! Tajās piedalīties var jebkurš interesents. Meistarklases cena: 15 Ls. Biļetes: „Biļešu serviss” kasēs, www.bilesuserviss.lv un deju studijā „Tangostudio”. Informācija: tel.26344457 un www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/gaisa_dejas_meistarklases.

***

No 20.- 23.augustam (21:30-03:30) Jūrmalā viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notiks Argentīnas tango vakari – milongas, kuras apmeklēt varēs visi tango mīļotāji neatkarīgi no dejotprasmes.

20.augustā festivāla atklāšanas milongu (tango vakaru) vadīs DJ Salavador (Vācija).

21. un 22.augustā milongas vadīs slavenais tango dīdžejs DJ Carlos (Argentīna), spēlēs ievērojamais bandoneonists Jürgen Karthe un viņa vadītais mūziķu kvartets “Cuarteto Bando” (Vācija). Milongās ar tango un Argentīnas tautas deju priekšnesumiem uzstāsies festivāla pasniedzēji - Juan Camerlingo un Diana del Valle, Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga, Marcelo Soria un Veronica Villarroel (visi –Argentīna), Salvador un Ilona Rios (Vācija).

23.augustā festivāla noslēguma milongu vadīs DJ Evaldas (Lietuva), spēlēs mūziķu kvartets “Undertango” (Latvija).

Biļetes uz milongām var iegādāties studijā „Tangostudio”. Biļešu cenas: 7 un 10 Ls. Informācija par dīdžejiem un mūziķiem: www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/dj_un_muziki.

***

Sestdien, 22.augustā Rīgas svētku ietvaros Vērmaņdārzā un Daugavas krastmalā tango priekšnesumus sniegs un pamatsoļu apmācību iesācējiem vadīs Argentīnas tango deju studijas “Tangostudio” vadītāji, tango pasniedzēji un dejotāji Aigars Stirna un Ginta Opmane, piedalīsies arī citi studijas dejotāji. Vērmaņdārzā (12:00-16:30) notiks arī milonga, laipni aicināti visi tango dejotāji! Daugavas krastmalā (17:00-18:00) kopā ar Gintu un Aigaru uzstāsies mūziķi "Cuarteto Bando" (Vācija). Ieeja brīva! Informācija par Rīgas svētkiem: www.rigassvetki.lv.

***

Svētdien, 23.augustā (19:00-20:30) viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notiks Argentīnas tango koncerts. Koncertā ar deju priekšnesumiem uzstāsies pasaulē labi pazīstamie tango dejotāji no Argentīnas Huans Kamerlingo un Diāna Delvale, Ugo Mastrolorenco un Agnese Vanaga. Koncertā spēlēs pazīstamākais Latvijas tango mūziķu kvartets „Undertango”. Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu serviss” kasēs, www.bilesususerviss.lv un deju studijā „Tangostudio”. Biļešu cenas: 18 Ls un 20 Ls. Ar koncerta biļeti varēs apmeklēt arī festivāla noslēguma milongu (tango deju vakaru) turpat viesnīcā no plkst.21:30. Informācija: pa tel.26344457 un www.tangostudio.lv/lv/tango_festival01/tango_koncerts.

***

Festivāla birojs (informācija dalībniekiem un presei, reģistrācija un biļetes) darbosies no 20.-23.augustam Jūrmalā, viesnīcā “Baltic Beach Hotel”, un papildus 15.augustā (19:00-22:00) Rīgā, I-dejas mājā, Rūpniecības ielā 32b, pirms milongas un milongas sākumā.

***

Festivālu atbalsta:

Valsts Kultūrkapitāla fonds, MOBILLY, bārs I LOVE YOU, RIPOMĀJA.LV, Rīgas kinostudija, Rīgas svētki, I -DEJAS MĀJA, Baltic Beach Hotel, Majoru kultūras nams, SIA Eden Springs Latvia, SIA „Mestako”, tērpu salons „Kāzām un ballēm”, SIA Coba, SIA Aģentūra Lottand.

Informatīvie atbalstītāji:

Lattelecom uzziņu dienests 1188, Nacionālā ziņu aģentūra Leta, portāls draugiem.lv, TV24, Travelnews.lv.

***

Pēc festivāla Rīgā, I-dejas mājā, Rūpniecības ielā 32b, notiks papildus meistarklases:

25. un 26.augustā meistarklases profesionāļiem - dejotājiem, aktieriem, režisoriem un horeogrāfiem. Tēma: „Tango un Argentīnas tautas deju izmantošana radošā darbībā”. Meistarklases vadīs profesionālie dejotāji un horeogrāfi Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga (Argentīna/Latvija).

27.-29.augustā meistarklases tango dejotājiem – iesācējiem un dejotājiem ar pieredzi pie Hugo Mastrolorenzo un Agneses Vanagas (Argentīna/Latvija).

Informācija un meistarklašu grafiks: www.tangostudio.lv/lv/apmaciba0. Pieteikšanās pie Aigara pa e-pastu [email protected] vai tel. 26344457.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 06.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas garumā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.34678197sec.