1.08.2009 notiks aviācijas svētki Tukuma AirShow [1]

2009.gada 1.augustā Tukuma lidostā notiks vienīgais aviošovs Baltijas valstīs Tukuma AirShow. Tajā būs vērojami aviācijas paraugdemonstrējumi un lidmašīnu ekspozīcija. Jau trešo gadu augustā Tukuma lidostā notiks lielākie aviācijas svētki Baltijā, kas vienmēr pulcējuši plašus skatītāju pulkus. Lai būtu interesanti gan pieaugušajiem, gan bērniem, sestdien, 1. augustā no pulksten 13:00 līdz 18:00 pasākuma organizatori sola neaizmirstamu programmu.

Kā viena no programmas kulminācijām būs Eiropā un pasaulē atzinību guvusī Lielbritānijas aerobiskā grupa "Aerostars", kas piedalīsies ar sešām "Yak 50" propelleru tipa lidmašīnām, un piloti demonstrēs gan aizraujošus grupu lidojums, gan uzstāsies ar solo lidojumiem. (Plašāk ar "Aerostars" var iepazīties interneta vietnē www.areostars.co.uk).

Uzstāsies arī Baltijā vienīga reaktīvā pilotāžas grupa "Baltic Bees" ar četrām vai piecām reaktīvajām lidmašīnām "L-39C Albatros". Šī grupa ir veidošanas procesā un šobrīd aktīvi trenējas, lai aviašovā sniegtu augsta līmeņa paraugdemonstrējumus.

Paralēli ekstrēmiem lidojumiem būs skatāma arī daudzveidīga aviācijas ekspozīcija no vairākām Eiropas valstīm. Tiek aicināti dalībnieki no Skandināvijas valstīm, Čehijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un, protams, Latvijas. Būs iespējams aplūkot lielas un mazas pasažieru lidmašīnas, kravas un militārās lidmašīnas, helikopterus un gaisa balonus.

Pasākumā piedalīsies arī ar aviāciju saistītas mācību iestādes un privātie pilotu kursu rīkotāji no dažādām valstīm, tādējādi interesentiem būs lieliska izdevība plašāk uzzināt par iespējām apgūt pilota prasmes.

Jaunākajiem apmeklētājiem tiks nodrošinātas dažādas atrakcijas un izklaides. Īpašā bērnu pilsētiņā bērnus izklaidēs Pepija un Ronja, uzstāsies iluzionists Weiss, kā arī popgrupa "Rīgas akmentiņi". Visu pasākumu vadīs Andris Freidenfelds, bet AirShow noslēgumā sniegs koncertu grupa "Labvēlīgais tips". Šova laikā darbosies kafejnīcas un būs iespēja iegādāties aviācijas suvenīrus un modelīšus.

Apmeklētājiem tiks nodrošinātas autostāvvietas blakus lidostai un tribīnes lidlaukā, kā arī ātra un ērta iekļūšana pasākuma teritorijā. Biļetes pirmajiem 1000 apmeklētājiem par speciālo cenu – 9 Ls. Biļetes iegādājamas visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un "Statoil" uzpildes stacijās. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja bezmaksas.

Dažādas aktivitātes Tukuma lidostā turpināsies arī svētdien, 2. augustā, kad būs iespējams izvizināties ar dažādām lidmašīnām – "Tiger AG-5B," "Vilga 35A" un citām, kā arī izbaudīt aerobātiskus trikus ar propellera lidmašīnām "YAK-50" un unikāla iespēja saņemt kārtīgu adrenalīna devu lidojumā ar reaktīvām lidmašīnām "L-39C" elpu aizraujošā ātrumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Wenden 08/01/2009 16:47 Aj pa vēlu uzzināju :(

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.951123sec.