Mūzikas un mākslas festivālā Bildes 2009 skanēs džezs un blūzs

Mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2009 turpinājumā trešdien, 30.septembrī, un ceturtdien, 1.oktobrī, pulksten 19 klubā Četri balti krekli skanēs džeza un blūza koncerti.

30.septembra koncertā uzstāsies Dandelion Wine, D11 Blues Band, Jam Orchestra, Inga Bērziņa, Gints Žilinskis & Keksi, Bite’s Blues Band, Elīna Silava un Daumants Kalniņš. Koncertu vadīs Laimis Rācenājs.

1.oktobrī uz skatuves kāps Dogs & Catfish, Hot Acoustic un draugi, Ainars Pūpols & Ė Blues, The Blues Gang, Zimbabw, Žanna Blagoveščenska & Jusstone un Harmony 4 Riga. Programmu vadīs Arnis Miltiņš.

30.septembra koncertā klausītāji dzirdēs džeza dziedātāju Ingu Bērziņu, kas uzstāsies kopā ar Jam Orchestra, kurā spēlē pazīstami Latvijas mūziķi Zintis Žvarts, Romāns Vendiņš, Gundars Lintiņš, Pēteris Liepiņš un Andrejs Jevsjukovs.

Inga Bērziņa dziedājusi dažādos džeza un estrādes ansambļos, pēdējā laikā biežāk sadarbojas ar Latvijā populāriem džeza mūziķu apvienības Riga Groove Electro pārstāvjiem Denisu Paškeviču, Madaru Kalniņu un Kasparu Grigali, kā arī Mirage Jazz Orchestra.

Savu dziedātprasmi māksliniece papildinājusi dažādās apmaiņas programmās un meistarklasēs Eiropā un ASV. Ingas Bērziņas repertuārā ir arī pašas dziedātājas kompozīcijas, kuras rakstīt viņa sākusi pēdējā laikā..

Izdevniecība Ze Pirats 2008. gadā izdevusi Ingas Bērziņas soloalbumu Balādes, kurā skan Henrija Mansīni, Ričarda Rodžersa, Toma Džonsa, Madara Kalniņa un citu komponistu melodijas.

Džeza un blūza koncertā 30.septembrī Četros baltos kreklos uzstāsies arī Ingas Bērziņas audzēkņi Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas 1. kursa studente Elīna Silava un Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas audzēknis Daumants Kalniņš.

Festivāls Bildes 2009 pēc nedēļas pārtraukuma turpināsies Rīgas Kongresu namā. 8.oktobrī notiks jauno grupu un Bilžu veterānu kopprojektu koncerts, 9.oktobrī - Bildēs sevi jau pieteikušo un ne tik jauno grupu koncerts, 10.oktobrī - koncerts bērniem un Bilžu veterānu koncerts.

Kongresu namā no 8. līdz 10.oktobrim būs apskatāma arī Bilžu izstāde Ergorapido un lidojošie paklāji.

No 13.oktobra līdz 13.novembrim Bilžu izstādi Ergorapido un lidojošie paklāji varēs aplūkot mēbeļu un interjera centrā Spice.

Biļetes uz Bilžu koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Festivālu Bildes atbalsta Rīgas dome, Nordic Partners, Ģertrūdes centrs, Roadex, JYSK, Parnass presentreklam, Reklāmas centrs, S&G tipogrāfija, Papyrus, JCDecaux, Pure Food, arbago, Tio, Karaliskā kafija, Četri balti krekli un Nekādu problēmu.

Izstāde tapusi ar Electrolux Latvia Ltd atbalstu. Izstādes veidošanu un rīkošanu atbalstījuši arī Alan Deko, Nītaures dzirnavas un mēbeļu un interjera centrs Spice.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 06.05.2024 Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4110651sec.