Noslēgusies Tukuma rajona TIC rīkotā velomaršrutu testēšanas akcija "Ceļo, vērtē un iesaki!"

Tukuma rajona TIC izsaka lielu pateicību visiem akcijas dalībniekiem un domubiedriem, un informē, ka novembrī tiks rīkots svinīgs pasākums, lai iepazīstinātu akcijas dalībniekus ar testa rezultātiem, kā arī pasniegtu piemiņas balvas aktīvākajiem akcijas dalībniekiem.

Par pasākumu TIC katram dalībniekam paziņos, izsūtot vēstuli uz norādītajiem e-pastiem.


Visvairāk testēts maršruts apkārt Engures ezeram

Viens no visvairāk testētajiem maršrutiem bijusi 65 km garā distance „Apkārt Engures ezeram”.

„Forši pabraukājāmies pa meža taciņām un veco Engures ezera krastu,” tā par testa braucienu saka viens no dalībniekiem. Taču labas atsauksmes bija dzirdamas arī par citiem piedāvātajiem maršrutiem.

Kopumā akcija savu mērķi ir sasniegusi, jo ir izdevies noskaidrot gan piedāvāto velomaršrutu plusus, gan arī mīnusus. Iegūtie dati ļaus novērst nepilnības un pilnveidot piedāvātos velomaršrutus tādā kvalitātē, lai nodrošinātu maksimāli patīkamu un daudzpusīgu atpūtu mūsu novadā gan vietējiem iedzīvotājiem, gan arī ārvalstu tūristiem.

Velotūrisms dažādām gaumēm

TIC atgādina, ka no šā gada 10. jūlija līdz 20. septembrim aktīvās atpūtas cienītājiem bija iespēja piedalīties 16 dažādu velomaršrutu testēšanā pa Tukuma rajonu ar mērķi - noskaidrot labākos velomaršrutus, kurus pēcāk iekļaut Tukuma rajona velotūrisma kartē.

Maršrutu distances bija pakārtotas dažādām gaumēm un iespējām, gan pēc maršrutā iekļauto apskates objektu klāsta, gan distances garuma. Tātad, kaut ko piemērotu varēja piemeklēt katrs - gan ģimenes ar bērniem, gan profesionāļi, gan arī vienkārši dabas mīļotāji.

Akcijas dalībniekiem pirms maršrutu testēšanas bija jāaizpilda un jānosūta TICam pieteikuma anketa, norādot informāciju par sevi un testēšanai izvēlētos maršrutus.

Kopumā tika saņemtas 13 pieteikuma anketas, bet dalībnieku skaits bija daudz kuplāks, jo visos gadījumos šajā akcijā zem viena pieteikuma bija reģistrējušies gan vairāki vienas ģimenes locekļi, gan arī draugu kompānijas līdz pat divpadsmit cilvēkiem grupā!

Lai labi ripo – uz Tukumu pēc smukuma!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 18.05.2024 Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Gulbenes novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74751711sec.