Aicina uz spiningošanas sacensībām „Rudens līdaka Alūksnes ezerā”

2009.gada 31. oktobrī Alūksnes novada pašvaldības aģentūra „ALJA” organizē spiningošanas sacensības „Rudens līdaka Alūksnes ezerā 2009”.

Aģentūras direktors Māris Lietuvietis uzsver, ka sacensību mērķis ir noslēgt šī gada spiningošanas sezonu, nosakot labākos spiningotājus, kā arī popularizēt spiningošanu Alūksnes ezerā kā veselīgu un aktīvu sporta veidu.

Sacensības sāksies atpūtas kompleksā „Jaunsētas” pulksten 9 un ilgs līdz pulksten 16. Dalībnieku reģistrācija notiks no pulksten 6 līdz 8.30 sacensību norises vietā.

Sacensības notiks individuālā konkurencē bez dalībnieku skaita ierobežojuma un dalīšanas vecuma vai dzimuma grupās. Dalībniekiem vecumā no 16 līdz 65 gadiem, izņemot invalīdus, jāuzrāda derīga makšķerēšanas karte un makšķerēšanas licence Alūksnes ezerā. Makšķerēšanas licences Alūksnes ezerā var iegādāties Alūksnē P/A “ALJA”, DUS “Virši”, SIA “Pie Zvejnieka”, Balvos SIA “Liarps”, kā arī reģistrācijas vietā. Sacensību dalības maksa ir pieci lati.

Pasākuma rīkotāji piedāvā arī iespēju uzdāvināt kādam spiningošanas cienītājam dalību šajās sacensībās, iegādājoties piecus latus vērto dalības karti kā dāvanu karti. Dāvanu karti būs iespējams iegādāties pašvaldības aģentūrā „ALJA” Pilssalas ielā 10, Alūksnē.

Sacensību ieskaitē vērtēs tās līdakas, kas būs garākas par 55 centimetriem. Noķertais loms pēc sacensībām paliks dalībnieku īpašumā. Sacensību noslēgumā tiks apbalvoti lielākās līdakas ieguvēji. Ja lielāko līdaku svars būs vienāds, uzvarēs tas dalībnieks, kuram otrā līdaka ir lielāka. Balvas saņems trīs lielāko līdaku ieguvēji. Sacensību organizatori noslēgumā sola arī papildus pārsteiguma balvas.

Sacensības atbalsta: „SALMO”, „RAPALA”, „ĒSMA”, „PIE ZVEJNIEKA”, „JAUNSĒTAS”, „ALŪKSNES ZIŅAS”, „LĀZBERĢA MUIŽNIEKS”, „AIM AUTO”.

Sacensību dalībniekiem ir iespējams pasūtīt laivas. To skaits gan ir ierobežots, tādēļ rezervēt laivas un iegūt sīkāku informāciju par sacensībām iespējams, zvanot organizatoriem pa tālruņiem 26141741, 26477147. Ar nolikumu var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv/dome  sadaļā „Sporta ziņas”.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 31.05.2024 Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 28.05.2024 Ceļojošais cirks "Baltija" Liepājā Liepājas reģiona TIB
Starptautiska cirka mākslinieku komanda ir sagatavojusi iemīļotajai publikai īstu, jautru piedzīvojumu cirka pasaulē! | Skatīt vairāk
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53199816sec.