Uz Sanfrancisko varēs dodies no Kopenhāgenas

Aviokompānija Scandinavian Airlines (SAS) turpina paplašināt savu darbību un no 2013. gada 8. aprīļa atklās vēl vienu jaunu lidojumu maršrutu starp ASV un Skandināviju.

SAS šo lēmumu pamato ar to, ka Ziemeļamerika ir nozīmīgs un strauji augošs tirgus. Daudzas starptautiskas un arī skandināvu kompānijas izteikušas vēlmi pēc tiešajiem savienojumiem starp ASV Rietumu krastu un Skandināviju.

Lidojumi jaunajā maršrutā Sanfrancisko – Kopenhāgena plānoti 6 dienas nedēļā.

"SAS vienmēr lūkojas to valstu virzienā, pēc kurām ir liels skandināvu ceļotāju pieprasījums. Šobrīd redzam labvēlīgu tirgus situāciju ASV, kā arī augošu pasažieru pieprasījumu pēc šāda savienojuma. Jaunais maršruts domāts kā biznesa, tā arī atpūtas braucieniem, Skandināvijas importa un eksporta mērķiem. Ar šo jauno un vienīgo tiešo savienojumu no Skandināvijas SAS turpina rūpēties par klientu ērtībām," saka Katrīna Luhāra (Katrin Luhaäär), SAS Scandinavian Airlines vadītāja Igaunijā un Latvijā.

SAS no Sanfrancisko uz Kopenhāgenu lidos ik dienas, izņemot otrdienas. Lidojuma ilgums – 11 stundas 20 minūtes. Ar šo jauno maršrutu SAS būs vienīgā, kas piedāvās starpkontinentālo lidojumu Sanfrancisko – Kopenhāgena bez pārsēšanās. SAS plāno, ka šo savienojumu varētu izmantot aptuveni 125 000 pasažieru gadā.

Savukārt no 2013. gada 1. aprīļa SAS pievienos papildu 3 vēlos lidojumus jau esošajam maršrutam starp Ņūdžersijas (ASV) lielāko pilsētu Ņuarku (Newark) un Kopenhāgenu. Līdz ar to šis būs pēdējais vēlākais lidojumu maršruts no Ņuarkas uz Eiropu un būs pieejams pirmdienu, ceturtdienu un piektdienu vakaros.

Šobrīd SAS piedāvā starpkontinentālos lidojumus no Ņujorkas (Ņuarka) uz Kopenhāgenu, Oslo un Stokholmu, no Čikāgas uz Kopenhāgenu un Stokholmu un no Vašingtonas uz Kopenhāgenu. Savukārt no SAS lidojumu centriem Kopenhāgenā, Oslo un Stokholmā var aizlidot uz dažādām pasaules vietām caur Dāniju, Norvēģiju, Zviedriju, Somiju u.c. Eiropas valstīm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 25.05.2024 Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48194408sec.