Romantiska atpūta: kāpēc doties randiņā uz Hamburgu Vācijā?

Vācijas ziemeļu pilsētas Hamburgas romantika un vecpilsētas šarms slēpjas tās kultūras un mākslas mantojumā, kulinārijas dažādībā un vīnu klāsta pārsteidzošajā plašumā. Šī pilsēta, kas atrodas upju un ezeru ielokā, ir ideāla vieta romantiskam ceļojumam, vērojot arhitektūru no kuģīša klāja vai pastaigājoties gar gleznainajiem ezeriem. Zemāk prāmju operatora DFDS ceļošanas eksperti apkopojuši piecus iemeslus, kāpēc doties romantiskā atpūtā uz Hamburgu, iekļaujot aktivitātes dažādām gaumēm.

Pilsētas vēsturiskais šarms

Vecpilsētas šarms, kas ieskauj Hamburgas ielas, padarīs jūsu ceļojumu par īpašu piedzīvojumu, pievienojot vēsturisku vērtību un romantisku noskaņu. Viens no šī pilsētas vēsturiskajiem dārgakmeņiem ir “Speicherstadt” – kādreizējais noliktavu un rūpniecības kvartāls, kas ietilpst “HafenCity”. Šis pasaulē lielākais noliktavu komplekss ir iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā un lepojas ar Vācijas saglabātākajām vēsturiskajām vietām.

Pastaiga pa “Speicherstadt” šaurajām ieliņām, kur sarkano ķieģeļu ēku fasādes atklāj pilsētas vēsturi, ir ideāli piemērota randiņam. Ēkās šobrīd mājo dažādi muzeji, galerijas un kafejnīcas, papildinot vēsturisko kvartālu ar māksliniecisku vērtību. Šajā vēsturiskajā rajonā atradīsiet arī “Miniatur Wunderland” – pasaulē lielāko dzelzceļa modeļu ekspozīciju, kas piepildīta ar miniatūras detaļām, lai atainotu reālo dzelzceļa vidi.

Kultūras un mākslas piesātinājums Hamburgas ielās

Baudot romantisku atpūtu Hamburgā, nevar aizmirst tās bagāto mākslas un kultūras piedāvājumu. Viena no pirmajām vietām, ko apmeklēt, ir Hamburgas “Kunsthalle” – mākslas muzejs, kas pulcē pasaulslavenas gleznas un skulptūras no viduslaikiem līdz pat mūsdienu mākslas darbiem. Muzejs piedāvā arī izglītojošas programmas, lai pāriem būtu iespēja ne tikai baudīt mākslu, bet arī paplašināt savu redzesloku un izprast kultūras bagātību.

Vēl viens mākslas un kultūras centrs ir koncertzāle “Elbphilharmonie”, kuras arhitektūra ir patiess mākslas darbs. Tai ir unikāla stikla fasāde, kas atgādina viļņus, un no ēkas paveras izcils skats uz pilsētu un ostu. “Elbphilharmonie” piedāvā plašu mūzikas priekšnesumu klāstu, sākot no klasiskām simfonijām līdz mūsdienu mākslinieku šoviem.

Romantiskas vakariņas Vācijas gaumē

Hamburga piedāvā romantisku un izsmalcinātu pieredzi pāriem, kas vēlas apvienot vīna un ēdiena baudīšanu ar pastaigu pa tās kultūras piesātināto vecpilsētu. Šī degustācija ir kā ceļojums pa Vācijas kulinārijas pasauli, pievienojoties vietējam vīna un ēdiena ekspertam privātā ekskursijā.

Šī piedzīvojuma laikā jūs ne tikai degustēsiet sešus dažādus vācu vīnus, bet arī baudīsiet tradicionālu maltīti un saldu desertu četros dažādos restorānos un vīna darītavās. Tāpat jūs iepazīsiet ievērojamās vietas, piemēram, neorenesanses rātsnamu un Sv. Nikolaja baznīcu, piedzīvojot Hamburgas vēsturi un gardēžu pasauli vienā.

Mierpilnā atpūta uz kuģīša Hamburgas ezeru un upju ielokos

Hamburga no visām pusēm ir ieskauta ūdenī, piedāvājot apmeklētājiem palūkoties uz pilsētu no cita skatupunkta – no ezeru un upju ielokiem. Stundas ilgs brauciens ar kuģīti pa gleznaino Alsteras ezeru ir vēl viens veids, kā iepazīt Hamburgu – Hanzas pilsētas slavenās apskates vietas un pasaulē atzītu arhitektūru audio gida pavadībā.
Šis romantiskais brauciens ir pieejams pat ziemā, piedāvājot mierpilnu braucienu gar vēsturiskajām ēkām un pilsētas gaismām. Brauciena cena ir sākot no 22 eiro par personu, tomēr tā var mainīties atkarībā no izvēlētā brauciena datuma.

Bali labsajūtas oāze aiz Hamburgas vārtiem

Hamburgas SPA piedāvā ne vien tradicionālas, bet arī eksotiskas relaksācijas iespējas pāriem. “Vabali SPA” Hamburgā ir viens no ievērojamākajiem kūrortiem, kas visu cauru gadu piedāvā autentisku ķermeņa un prāta labsajūtu, apvienojot to ar Bali šarmu.

Šis labsajūtas kūrorts ir perfekts mierpilniem mirkļiem divatā ar 13 saunām, tvaika pirtīm un vannām, relaksācijas baseiniem un dabīgo dīķi, kā arī plašu masāžu piedāvājumu. “Vabali SPA” nav tikai SPA centrs – tas ir piedzīvojums, kurā pāri var atslēgties no ikdienas steigas un iegrimt eksotiskajā Bali atmosfērā, radot kopīgas un neaizmirstamas atmiņas. Kūrorta apmeklējuma cenas mainās, balstoties uz izvēlētā apmeklējuma ilguma, kā arī no izvēlētās dienas, tomēr ieejas biļetes cena ir sākot no 25.50 eiro par personu.

Prāmis – ērtākais risinājums ceļojumam uz Vāciju

Ja plānojat doties romantiskā piedzīvojumā uz Hamburgu, vislabākais veids, kā tur nokļūt, ir ar prāmi. DFDS prāmju pārvadātājs piedāvā regulārus maršrutus no Klaipēdas Lietuvā uz Ķīli Vācijā, ļaujot ceļotājiem baudīt ne vien rāmās jūras brauciena romantiku, bet arī pārvadāt savu transportlīdzekli, nodrošinot ērtības un komfortu ceļā uz galamērķi. DFDS prāmja Ķīles osta atrodas nieka stundas brauciena attālumā no romantiskās Hamburgas. Turklāt, ceļojot ar prāmi, līdzi atpūtas vietai ceļotāji var nesatraukties par līdzi ņemamo mantu un apģērba daudzumu. DFDS ceļotājiem ļauj ceļot bez bagāžas ierobežojuma, tādēļ ceļojumā iespējams paņemt ne tikai kleitu greznām vakariņām, bet arī siltu apģērbu kuģīša braucienam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44269204sec.