Lufthansa pasažieri lidmašīnas salonā varēs pārvadāt piekūnus

Aviokompānija "Lufthansa" paziņojusi, ka jau drīzumā tās pasažieriem būs atļauts ceļot kopā ar piekūniem.

Sākot no 2015. gada beigām, "Lufthansa" pasažieri savus putnus varēs ienest uz lidmašīnas klāja un pārvadāt tos, izmantojot īpašu statīvu, kurš pārveidojams par putnu būri.

Šādu soli "Lufthansa" spērusi, lai atvieglotu ceļošanu saviem klientiem no Tuvajiem Austrumiem, kur iecienītas ir medības ar piekūniem.

Apvienotie Arābu Emirāti pazīstami ar piekūnu aizsardzības projektiem, audzētavām un veterinārajām klīnikām. Gadsimtiem ilgi medības ar piekūniem bijis nozīmīgs veids, kā izdzīvot skarbajā tuksneša reģionā, tādēļ plēsīgais putns arī mūsdienās ir nacionālais simbols, kura siluets rotā gan uzņēmumu logo, gan naudaszīmes.

Tiesa, mūsdienās dzīvnieku aizstāvji AAE medības ar piekūniem ir ierobežojuši, tādēļ daudzi interesenti kopā ar saviem putniem nu dodas uz Maroku, Pakistānu un Centrālāziju.

"Piekūnu medības ir īpaši populāras vairākās Tuvo Austrumu valstīs. Tādēļ esam radījuši [iekārtu] "Falcon Master", kas ļaus saimniekiem savus putnus pārvadāt lidmašīnas salonā," paziņojumā norāda "Lufthansa" tehnoloģiju uzņēmums "Lufthansa Technik".

Statīvam "Falcon Master" būs regulējams augstums, platums un dziļums, un tas būs uzstādāms visu "Lufthansa" aviolaineru sēdvietās.

Patlaban piekūnus lidmašīnā atļauj ienest vairākas Tuvo Austrumu aviokompānijas, kuru vidū ir "Etihad" un "Royal Jordanian".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17132902sec.