Streiku dēļ atcelti aptuveni 900 lidojumu reisi

2016. gada 27. aprīlī, viena no lielākajām lidsabiedrībām "Lufthansa" paziņojusi, ka ir atcelti 895 reisi, kas ietekmēs aptuveni 87000 pasažieru kustību, jo darbs lidostā ir apturēts.

Streika darbinieku mērķis ir parādīt savu nostāju pret valdību un zemajām algām valstī.

Divi no "Lufthansa" galvenajiem mezgliem, Minhenes lidosta un Frankfurtes lidosta, ir paziņojušas, ka lidsabiedrība ir atcēlusi 545 un 350 lidojumus. "Lufthansas" mājas lapā būs pieejami lidojumu atjauninājumi klientiem, kas ir ieradušies Vācijā un kas to vēlas pamest.

Sešas Vācijas lidostas plānojušas piedalīties streikā - Frankfurtes, Minhenes, Diseldorfas, Ķelnes-Bonnas, Dortmundas un Hannovere lidostas.

Lidostā darbs ir pilnībā apturēts, jo bez mehāniķu, gaisa satiksmes kontroliera, zemes apkalpes locekļiem un administratoriem, tā nespēj darboties.

"Lufthansa" amatpersona saviem klientiem apgalvo, ka būs iespēja samainīt biļeti bez papildus maksas, kā arī  izmantot Deutsche Bahn vilciena pakalpojumus, lai sasniegtu savu galamērķi. Streiks plānots ilgt līdz šodienas plkst. 15.00, pēc vietējā laika.

Lidsabiedrība cīnās ar valdību darbinieku vārdā, jo uzskata, ka darbinieki ir pelnījuši darba algas paaugstinājumu par 6 procentiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48112893sec.