Notiks zemledus makšķerēšanas sacensības Alūksne 2010

03.04.2010 visi zemledus makšķerēšanas mīļotāji aicināti doties uz Alūksnes ezeru, kur notiks zemledus makšķerēšanas sacensības „Alūksne 2010”.

Sacensības, ko organizē Alūksnes novada pašvaldības aģentūra „ALJA”, notiks no pulksten 8.00 līdz 14.00 Alūksnes iekšezerā. Sacensību vieta tiks ierādīta un norobežota ar karodziņiem. Dalībnieku reģistrācija notiks sacensību dienā no pulksten 6.00 līdz 7.30 pašvaldības aģentūrā „ALJA” Pilssalā.

Sacensības notiks komandu (komandā trīs cilvēki) un individuālajā konkurencē. Sacensībām ir arī dalības maksa – komandām 15 lati, individuāli – 5 lati. Jauniešiem līdz 16 gadu vecumam dalības maksa ir 2 lati.

Sacensību dalībniekiem jāuzrāda derīga jebkura veida makšķerēšanas licence Alūksnes ezerā un makšķerēšanas karte, izņemot personas jaunākas par 16 gadiem un vecākas par 65 gadiem, un invalīdus. Licences un makšķerēšanas kartes varēs iegādāties reģistrācijas vietā.

Sacensību nolikums paredz, ka dalībnieks vienlaikus drīkst aizņemt divus āliņģus, bet ne tuvāk kā 5 metrus no cita dalībnieka aizņemtā āliņģa. Makšķerēt drīkst ar vienu ziemas makšķeri. Sacensību dalībniekiem aizliegts savstarpēji mainīties ar makšķerēšanas rīkiem, ēsmām vai zivīm.

Par uzvarētājiem individuālajā un komandu vērtējumā kļūs tas sacensību dalībnieks un komanda, kam būs vislielākais noķerto zivju kopējais svars. Balvas saņems arī trīs sacensību dalībnieki individuālajā vērtējumā un trīs labākās komandas, kuru noķerto zivju kopējais svars būs vislielākais.

Ar sacensību nolikumu pilnībā iepazīties iespējams Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā http://www.aluksne.lv/ sadaļā „Sporta ziņas”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99282408sec.