Sanmarīno atklāts Eiropā pirmais ķīniešu medicīnas muzejs [1]

Tradicionāla ceļojumu sastāvdaļa ir muzeju apmeklēšana, tomēr tā var būt par ļoti interesanta. Muzeji mūsdienās tiek veltīti visam, gan mākslas šedevriem, gan lauztajām sirdīm.

Pavisam nesen Sanmarīno durvis vēris ķīniešu medicīnas muzejs, kurš ir pirmais šāda veida muzejs Eiropā. Savu mājvietu interesantais muzejs atradis Sanmarīno Konfūcija institūtā, kurš veidojies Ķīnas un Sanmarīno sadarbības rezultātā.

Muzejā var apskatīt dažādus paraugus un instrumentus, kas tikuši izmantoti senākos laikos. Atklāšanas dienā izstādi papildināja arī dažādi medicīnas augi, kas tiek izmantoti ķīniešu medicīnā, kurus apskatīt ieradās gan Ķīnas, gan vietējie iedzīvotāji, kuri izrādīja neviltotu interesi par šo jaunumu.

Ķīniešu medicīna ir pazīstama ar savām dziedināšanas spējām un ir ļoti liels palīgs atbrīvojot organismu no toksīniem, nodrošinot aizsardzību pret slimībām. Muzeja vadība, bez cilvēku iepazīstināšanas ar tradicionālo ķīniešu medicīnu, plāno piedāvāt arī īpašus kursus, kuros apgūt ķīniešu valodu un kultūru. Šādi kursi tiks organizēti ar Sanmarīno un Pekinas pilsētas universitāšu palīdzību.

Ķīna pēdējo gadu laikā aktīvi cenšas veicināt starptautiskās attiecības un tūrismu, izveidojot jaunus lidojumu maršrutus no Tjaņdziņas uz Apvienoto Karalisti, kā arī piesaistot angļu teātra un kino aktieri Ianu Makellenu, lai popularizētu Šanhajas filmu festivālu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilze 01/27/2019 14:03 Riga ir savs ķīniešu centrs https://sami.lv/lv/

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Cēsu TIC
,


Motormuzejs
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.2326138sec.