Ritz-Carlton Berlin atzīta par Vācijas labāko biznesa viesnīcu

Vācijas biznesa žurnāls Euro ir noteicis Vācijas labāko biznesa viesnīcu ar piecu atzītu viesnīcu ekspertu palīdzību. Vērtētāji noteica labākās viesnīcas pēc 6 kritērijiem un katrā atsevišķā kritērijā tika noteikts uzvarētājs. Pēc ģeogrāfiskā stāvokļa labākā Vācijas biznesa viesnīca ir Frankfurter Hof (www.steigenberger.com) Frankfurtē, pēc biznesa faktora InterContinental Berlīnē, pēc servisa Ritz-Carlton Berlin Berlīnē, pēc komforta Ritz-Carlton Berlin Berlīnē, pēc gastronomijas Althoff Schlosshotel Bensberg (www.schlossbensberg.com) Bergišgladbahā un pēc cenas un kvalitātes – Brandenburger Hof (www.brandenburger-hof.com) Berlīnē. Kopējā uzvara tika piešķirta Ritz Carlton Berlin (www.ritzcarlton.com). Viesnīcu tīklu vidū pirmās trīs vietas ieguva – InterContinental (www.interContinental.com), Kempinski (www.kempinski.com) un trešo vietu Hyatt (www.hyatt.com).

Labākā biznesa viesnīca Ķelnē ir InterContinental (www.interContinental.com), Štutgartē – Althoff-Hotel am Schlossgarten (www.hotelschlossgarten.com), Minhenē – Bayrische Hof (www.bayerischerhof.de), Leipzigā – Althoff-Hotel Fuerstenhof (www.starwoodhotels.com), Hamburgā – Sofitel Alter Wall (www.sofitel.com), Brēmenē – Park Hotel (www.park-hotel-bremen.de) un Frankfurtē – InterContinental.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.66632104sec.