Šopinga paradīzi septiņos stāvos piedāvā Bangkoka

Bangkokā (Taizemē) ir daudz šiku tirdzniecības centru, kas mats matā līdzinās Tokijas, Milānas vai Minhenes lielajiem šopinga tempļiem - garlaicīgi. Tomēr Bangkokā ir iespējams arī doties uz kuriozo Mahboongkrong Center, ko īsi mēdz saukt par MBK. Tur nekad nevalda garlaicība.

MBK patiesībā sastāv no aptuveni tūkstoša maziem un mazliet lielākiem veikaliņiem, bodītēm un stendiem. Tur var nopirkt jebko. Nē, tiešām jebko - sākot no pārtikas un apģērba, beidzot ar grāmatām, darbarīkiem, DVD, tehniku, rotām, mēbelēm, suvenīriem... Sākot ar agru pēcpusdienu, uz MBK straumēm plūst arī apkārtējo universitāšu studenti, tāpēc tad tur valda diezgan liela burzma.

MBL ir lieliska iespēja iegādāties DVD angļu valodā, mūzikas diskus, mp3 atskaņotājus. Mobilajiem telefoniem, kurus pārdod 888 stendos, ir iekārtots atsevišķs stāvs, kur bieži rodas iespēja iegādāties lietotu telefonu par neticami zemu cenu. Telefoniem gan angliskais interfeiss, tomēr citādi tie ir ļoti labi izmantojami Eiropā. Vienīgais, kas jāņem vērā - jālūko, vai lādētājs piemērots Eiropas elektrības kontaktiem. Arī telefonus no Latvijas te var salabot vai uzlabot. Jāatceras gan pirms tam nomainīt tālruņa valodu uz angļu.

Daudzos veikalos par lieliskām cenām pārdod diezgan kārtīgu ziemas apģērbu, piemēram, cimdus, cepures un mēteļus. Dažas jakas tur lepojas ar tādiem zīmoliem kā, piemēram, North Face. Pat tad, ja zīmoli ir viltojums, MBK preces diezgan labi kalpo Eiropas ziemās. No prasītās cenas dažus procentus drīkst mēģināt nokaulēt nost, bet jāatceras, ka kaulēšanās laikā nedrīkst aizmirst labas manieres un smaidu! Ziemas drēbes pārdevēji pēc vēlēšanās var iesaiņot ļoti kompakti.

MBK ir laba iespēja iegādāties rokām gatavotas ādas somas, vizītkartes, tajiešu suvenīrus, optikas preces par labām cenām. Arī friziera pakalpojumi te ir izdevīgi.

Protams, MBK ir daudz iespēju pamieloties ar tajiešu ēdienu, bet turpat ir arī rietumu ķēžu ēdināšanas iestādes - Starbucks, Subway, Swensens, Pizza Hut vai McDonald's. Atpūsties var lielajā kino, kur izrāda jaunākos Holivudas grāvējus.

MBK vislabāk nokļūt ar vilcienu - turpat atrodas National Stadium jeb Nacionālā stadiona pietura.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46792507sec.