Berlīnē atklās mūzikas viesnīcu

15.11.2010 Vācijas galvaspilsētā Berlīnē tiks atklāta jauna viesnīca, kas izceļas ar to, ka tā pilnībā veltīta mūzikai un mūziķiem. Jaunajā nhow Berlin viesnīcā, kas atrodas pie Šprē upes starp mūzikas koncerna Universal Music un mūzikas video kanāla MTV ēkām, iekārtotas mūzikas studijas, kur mūziķi, uzturoties viesnīcā, var radīt jaunus skaņdarbus.

Jaunās viesnīcas vadmotīvs ir mūzika, tomēr vairākās viesnīcas telpās tiks izvietotas laikmetīgās mākslas izstādes. Kopumā viesnīcas interjers iekārtots gaišos toņos, bet tās interjers ir košs un gaišs. Par labu noskaņojumu rūpējas logi, kas stiepjas līdz pat grīdas līmenim, un paver skatu uz Šprē upi, un vasaras terase.

Mūziķiem, kurus iedvesmas mūza piemeklē pēkšņi, tiek piedāvāta iespēja pasūtīt ģitāru uz numuru. Tiem māksliniekiem, kam labāk patiks uzturēšanās savā numurā, tiks piedāvāta iespēja ieskaņoto materiālu ar speciālu kabeļu palīdzību transportēt uz skaņu studiju, kur to iespējams tālāk apstrādāt.

Kopā nhow viesnīcā pieejami 304 numuri un luksusa numuri, ko iekārtojis Ņujorkas dizainers Karims Rašids. Numuri iekārtoti trīs dažādās krāsu gammās - rozā, zilā un pelēkā krāsā. Numuru iekārtojums atkarīgs no to atrašanās vietas vienā no trīs viesnīcas torņiem - East, West un Upper Tower.

Berlīnē leģendārus skaņdarbus ierakstījušas tādas muzikālās pasaules zvaigznes kā Deivids Bovijs, REM un īru grupa U2. Iespējams, arī nhow Berlin viesnīca nākotnē varēs lepoties ar līdzīgas nozīmes skaņdarbu radīšanas leģendām. Protams, viesnīcā laipni aicināti arī tie viesi, kas paši nav mūziķi, bet vēlas izbaudīt uzturēšanos Berlīnē un viesnīcā valdošo muzikālo un māksliniecisko vidi.

Vairāk informācijas par viesnīcu nhow Berlin iespējams atrast interneta vietnē www.nhow-hotels.com/berlin/en/nhow.htm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Limbažu TIC
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67020202sec.