Blogeri atklāj Keiptaunu plašākai sabiedrībai

Tūrisma blogeri kļuvuši par jaunajiem "tautas žurnālistiem", atklājot aizvien jaunus galamērķus un paplašinot sapņus par ceļošanu. Tai pat laikā pieaug to cilvēku skaits, kas uzticas tiešsaistē pieejamai informācijai, kā arī labprāt uzzina par citu ceļotāju personīgo pieredzi un ņem vērā viņu padomus.

Četri pazīstami, starptautiski ceļojumu blogeri izvēlējušies tiešsaistē dalīties iespaidos par Dienvidāfrikas Republikas galvaspilsētā Keiptaunā piedzīvoto, aprakstot nedēļu garu, daudzveidīgu un krāšņu pieredzi.

Pasākums radīts Keiptaunas tūrisma kampaņas ietvaros, lai veicinātu šī galamērķa atpazīstamību arī digitālajās platformās. Blogeri, kuri piedalās DĀR galvaspilsētas popularizēšanas akcijā, savos interneta kanālos katru mēnesi saņem miljoniem lasījumu, turklāt viņi piedalās arī CNN, National Geographic un citu žurnālu tapšanā.

Keiptaunu blogeri apmeklēs laika posmā no šī gada 28. jūlija līdz 5. augustam, un viņu piedzīvojumiem varēs sekot līdzi Twitter kanālā @LoveCapeTown. Blogeri, kuri piedalās savdabīgajā akcijā, ir Keints Dženkinss, Melvins Bekers, Nellija Huaņa un Mets Longs.

"Šī digitālā laikmeta ekspedīcija būs lieliska iespēja visai pasaulei savām acīm skatīt mūsu burvīgo pilsētu, pat neizejot no mājas. Šī akcija būs lielisks piemērs tam, cik ceļojumu industrijā nozīmīga ir autentiska un neatkarīga balss," stāsta Keiptaunas tūrisma nozares pārstāvis.

Sīkāka informācija par savdabīgo akciju atrodama interneta vietnē www.capetown.travel


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49129701sec.