Vācija piedāvā mobilo aplikāciju ar tūristu iecienītāko apskates objektu TOP 100

"TOP 100" – tā saucas Vācijas Tūrisma Centrāles (VTC) jaunā mobilā lietojumprogramma, ar kuras palīdzību ceļojumu zemes Vācijas viesi no šī brīža var noskaidrot 100 iecienītākos apskates objektus. Gada sākumā Vācijas Tūrisma Centrāle veica aptauju, kurā tā vērsās pie ceļojumu zemes Vācijas viesiem, lai noskaidrotu viņu personīgos favorītus. TOP 100 aptver tūrisma atrakcijas no visām 16 federālajām zemēm. Kopumā aptaujas dalībnieki izvēlējās plašu kultūras un dabas apskates objektu spektru, kas aptver visu Vāciju. "TOP 100" ir Vācijas Tūrisma Centrāles pirmā mobilā lietojumprogramma Android un iOS ierīcēm. Tā plaši un mērķtiecīgi informē par lietotāja atrašanās vietu un nodrošina ātru un vienkāršu informācijas apmaiņu ar draugiem sociālajā tīklā Facebook. Turklāt lietotājs var saņemt dienas aktuālās ziņas par ceļojumu zemi Vāciju. Ar mobilo atlaižu kuponu lietotāji saņem atlaides dažādos apskates objektos. "Ar mobilo lietojumprogrammu "TOP 100" mēs stiprinām interaktīvo dialogu ar mūsu viesiem un paspilgtinām Vācijas kā ceļojumu zemes tēlu visā pasaulē," skaidro Petra Hedorfere (Petra Hedorfer), Vācijas Tūrisma Centrāles valdes priekšsēdētāja.

Papildus tam – visās VTC Facebook lapās jauna lietojumprogramma

Papildus jaunajai mobilajai lietojumprogrammai, kura ir pieejama vācu un angļu valodā, visās Vācijas Tūrisma Centrāles Facebook lapās atsevišķā lietojumprogrammā būs pieejams tā brīža apskates objektu tops. Apskates objektu tops tiek rādīts dilstošā secībā un, pateicoties reģistrācijai Facebook Places, nepārtraukti aktualizēts. Turklāt lietotāji var publicēt savus komentārus, kā arī ieteikt apskates objektus citiem lietotājiem. Dalīšanās funkcija ļauj ātri un vienkārši lietojumprogrammas saturā dalīties ar draugiem sociālajā tīklā Facebook. No vienas puses, lietotājam ir nepārtraukta pieeja aktuālajam topam, no otras puses – tajā pašā laikā viņš var arī sekot tam, kā citi Facebook lietotāji vērtē šo apskates objektu. Vācijas Tūrisma Centrāles Facebook lapās izveidotais saturs sniegs datus jaunajai 2013. gada aptaujai, kā arī tas lietojumprogrammas citā versijā papildinās mobilās lietojumprogrammas saturu.

Sasaiste ar mājas lapu

Vācijas Tūrisma Centrāles oficiālajā mājas lapā www.germany.travel tika izveidota jauna lapa ar iecienītākajiem tūrisma apskates objektiem. Šajā lapā tiek prezentēta jaunā lietojumprogramma un tiek piedāvāta tās bezmaksas lejupielāde: www.germany.travel/top100. Vēl tajā atrodama arī jaunā aptauja, kura noteiks 2013. gada "TOP 100" un atkārtosies katru gadu. Turpmāk Vācijas Tūrisma Centrāles mājaslapas ziņu emuārā 100 dienas tiks publicētas ziņas par kādu no TOP 100 tūrisma apskates objektiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73968196sec.