Nomaldījušies tūristi Jakutijā "notiesā ceļabiedru"

Diviem krievu tūristiem, kuri bija apmaldījušies makšķerēšanas ekspedīcijas laikā, četrus mēnešus nācās pavadīt taigas biezoknī Tālajos Austrumos. Turklāt tiek izplatītas ziņas, ka viņi apēduši sava ceļabiedra mirstīgās atliekas.

2012. gada augustā upes makšķerēšanas brauciena laikā Jakutijā, kas pazīstams kā viens no nomaļākajiem un skarbākajiem reģioniem pasaulē, pazuda četru cilvēku grupa. Pēc ilgstošiem meklēšanas darbiem glābējiem izdevās atrast vien divus vīrus, kuri drīz vien tika nogādāti mājās drošībā. Taču meklējumos iesaistītos pārsteidza kāds dīvains atradums.

Nometnes vietā, kur, domājams, kādu laiku bija uzturējušies pazudušie, tika atrastas cilvēka ķermeņa daļas. Nekavējoties tika uzsākta slepkavības izmeklēšana, kuras laikā viena no versijām tika saistīta ar iespējamu kanibālisma gadījumu.

Divi izdzīvojušie pagaidām nav tikuši apcietināti, taču tiek uzskatīti par slepkavības lieciniekiem. Tomēr izmeklētāji ir visai pārliecināti par to, ka mirušais kļuvis par viņu kanibālisma akta upuri.

"Nopratināšanas laikā viens no lieciniekiem atzina, ka patiešām notikusi cilvēka ķermeņa daļu ēšana," tā vietējam laikrakstam ziņojis izmeklēšanā iesaistīts avots. "Tā nebija slepkavība. Skarbo apstākļu dēļ vīrietis bija gājis bojā, un tikai tad noticis kanibālisma akts."

Kāda Jakutijas interneta ziņu vietne citējusi izmeklētājus sakām, ka makšķernieks Aleksandrs Abdulajevs atzinies, ka viņš un otrs izdzīvojušais Aleksejs Goruļenko apēduši Andreja Kuročkina, kurš esot nosalis līdz nāvei, ķermeni.

Abi izdzīvojušie tika atrasti Sutamas upes krastā – aptuveni 250 kilometru attālumā no tuvākās pilsētas Jakutijas dienvidos. Ceturto tūristu vēl pagaidām nav izdevies atrast.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58130503sec.