Ceļotāja savdabīgā veidā atriebjas zaglim

Kāda ceļotāja no Vācijas, kam Ibizas pludmalē tika nozagts viedtālrunis, izmantojusi moderno tehnoloģiju piedāvātās iespējas, lai savdabīgā veidā "atriebtos" vīrietim, kurš piesavinājās viņas personīgās mantas.

Pēc atgriešanās mājās Vācijā jaunā sieviete atklāja, ka viņas Dropbox failu glabāšanas vietnes kontā automātiski augšupielādētas fotogrāfijas, kurās redzams kāds svešs vīrietis.

"Mums nozaga visu. Naudu, somas, viedtālruņus, pases, dzimšanas dienas dāvanas un drēbes, tostarp – pat apakšveļu. Tas viss notika aptuveni 15 minūšu laikā. To bija itin grūti pārdzīvot," tā par notikušo savā blogā izsakās atpūtniece, kura savu vārdu nav nosaukusi.

"Atgriežoties Vācijā, dažas dienas pēc Ziemassvētkiem un četrus mēnešus pēc brīvdienām Ibizā, es ieslēdzu datoru un pamanīju, ka augšupielādes mapē vietnē Dropbox.com parādījušās 15 jaunas fotogrāfijas. Īsāk sakot, zaglis no mana HTC viedtālruņa nebija izdzēsis Dropbox lietotni, nemaz nerunājot par maniem pieslēgšanās datiem. Tādējādi katra viņa uzņemtā fotogrāfijā acumirklī parādījās manā datorā," viņa stāsta.

Drīz vien sieviete nolēma izveidot "atriebības blogu" ar nosaukumu "Ieskats mana telefona zagļa dzīvē". Turklāt nu neģēlis bija spēris vēl vienu muļķīgu soli – izmantojot zagto viedtālruni, viņš pieslēdzās Facebook kontam un uzsāka iepazīšanās sarunu ar tā īpašnieci.

Vīrietis pat nosaucis savu vārdu, tādēļ sieviete zinājusi, kā viņu dēvēt – par Hafidu.

"Hafids" izmantojis arī viņas viedtālrunī uzstādīto Skype lietotni un caur sievietes lietotāja kontu apzvanījis viņas kontaktus.

"Esmu Hafids. No Apvienotajiem Arābu Emirātiem," viņš Skype sarunā atklājis kādai no sievietes draudzenēm. "Vēlos iepazīties," vīrietis turpinājis sarunu.

Sievietes izveidotajā tīmekļa emuārā, kuru Vācijas laikraksts Bild jau nodēvējis par "vienu no smieklīgākajām atriebībām interneta laikmetā", publicētas Hafida fotogrāfijas ar nievājošiem, taču itin uzjautrinošiem komentāriem par viņu un viņa draugiem. Piemēram, vienu no fotogrāfijām, kurā Hafids redzams kopā ar saviem draugiem kādā ballītē, sieviete komentējusi šādi: "Svinam paveiktās zādzības, pievienojieties mums!".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54472303sec.