Neparastākās pasaules pludmales

Iepazīstoties ar pasaules neparastākajām pludmalē, tā vien gribas teikt: "Vai tās tiešām eksistē". Dažādas krāsas, reljefi, pasakaini skati - to visu raksturo neticami skaistas pasaules pludmales.

Glass beach jeb Stikla pludmale

Frāze ''Viena cilvēka atkritumi ir cita cilvēka bagātība'' lieliski iederas uz vienas no Kalifornijas interesantākajām pludmalēm. Līdz pat saglabāšanas centieniem 1967.gadā, sešdesmit gadus šajā pludmalē tika izmesti atkritumi. Mūsdienās pludmale ir pārpilna ar krāsainiem stikla gabaliem un tā ir atvērta tūristiem.

Pink Sands Beach jeb Rozā smilšu pludmale

Rozā smilšu pludmale stiepjas gar Harboras salu Bahamās. Pludmale iekrāsojās šādā tonī no sarkaniem un rozā jūras radījumiem, ko sauc par foraminifera. Šie krāsainie radījumi dzīvo salas piekrastes  koraļļu rifā.

Maho pludmale

Tas nav tirkīzzilais ūdens vai palmu alejas, kas šo salu padara interesantu, bet tā ir lidosta, kas liek par Maho salu runāt pasaulē. "Princess Juliana International Airport" atrodas pie pašas pludmales piekrastes, kur ikdienā pār atpūtnieku galvām nolaižas pa kādai lidmašīnai.

Whitehaven Beach jeb Baltās paradīzes pludmale

Skaistā pludmale atrodas Lielo Barjerrifu centrā, uz Austrālijas salas Kvīnslendas. Whitehaven Beach ir slavenākā salas pludmale tās žilbinošo krāsu dēļ. Pludmales iekrāsojas balti zilā krāsā, saplūstot okeāna straumēm ar salas baltajām smiltīm.

Shell beach jeb Gliemežvāku pludmale

Kā norāda pludmales nosaukums, tā ir pārklāta ar gliemežvākiem. Šī pludmale ir iekļauta UNESCO Pasaules Mantojumu sarakstā. Sala atrodas Austrālijā, Shark Bay.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15244508sec.