Šanhajā tiks atklāts jauns kūrorts un lidmašīnas ar Disneja tēliem

Disneja tēlu fani būs sajūsmā par gaidāmo kūrortu Šanhajā. Lidmašīnas ārējais apvalks tiks pārklāts ar multiplikācijas filmu tēlu animācijām.

Pirmā dizainu sērija tika atklāta pirmdien, 2016. gada 25. aprīlī, Šanhajā. Atsevišķiem reisiem uz Šanhaju un no tās, lidmašīnu ārējais apvalks būs pārklātas ar slaveniem multfilmas tēliem, kā piemēram, Mickey un Minnie pelēm, tie būs ieskauti svētku lentēs un zvaigznēs.

Uzņēmuma pārstāvji apgalvo, ka pārējie mākslas darbi tiks atklāti tuvākajos mēnešos un gados. Sadarbībā ar Ķīnas austrumu lidsabiedrību, jaunās konstrukcijas būs klātas ar tēliem no Disneja pasaules.

Tiks arī atklāta "Apburto stāstu krājumu pils", kas kļūs par vissvarīgāko piesaistes objektu. Disneja tematika ir daļa no partnerattiecībām vairāku gadu garumā, kas paredz, ka Ķīnas austrumu lidmašīnu lidsabiedrība (China Eastern Airlines) ir oficiālais sponsors Šanhajas Disneja kūrortam.

Saskaņā ar Šanhajas Disneja kūrorta paziņojumu, atrakcija ļaus viesiem planēt pa gaisu un kontrolēt savu atrašanās augstumu. Braucot lejā pavērās skats pār "Apburto pili" un dārziem, kas atrodas pie atrakciju parka.

Šanhajas Disneja atrakciju parks būs lētākais no visiem 12 parkiem un kūrortiem visā pasaulē.

Iepriekš tika ziņots, ka atklāšanas dienā biļetes uz atrakciju parku tika izpārdotas dažu stundu laikā, kas tiek uzskaitītas kompānijas oficiālajā biļešu mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39013815sec.