Notiks skrējiena Zelta Keda sagatavošanās treniņi

12.05.2010 plkst. 18:30 Mežaparkā kopā ar City Fitness zinošajiem treneriem Kristapu Celmu un Ilonu Marheli notiks pirmais no četriem īpašajiem sagatavošanās treniņiem skrējienam „Zelta Keda”. Nākamie trīs treniņi norisināsies katru sestdienu plkst. 11:00 Mežaparkā – 15. maijā, 22. maijā un 29. maijā. Pulcēšanās vieta pie Zooloģiskā dārza.

Treniņā dalībniekiem, kas jau būs reģistrējusies skrējienam „Zelta Keda”, būs iespēja iegādāties City Fitness MultiKartes abonementu par īpašo cenu, kā arī lieliska izdevība pieteikties uz bezmaksas unikālo Fitness skriešanas nodarbību City Fitness Bowlero Mārupē. Treniņi norit katru darba dienu plkst. 18:30, vietu skaits ierobežots.

Skrējiens „Zelta Keda ” tiks organizēts jau otro gadu un šogad tas notiks 5. jūnijā Mežaparkā. Pagājušajā gadā „Zelta Keda 2009” pulcēja vairāk kā 500 dalībnieku. Pēc organizatoru aplēsēm šogad dalībnieku skaits būs daudz kuplāks, jo tiek plānotas vēl nebijušas aktivitātes un konkursi, kas padarīs šo pasākumu par pozitīvako un stilīgāko gada skrējienu. Skrējiena galvenais mērķis ir attīstīt aktīvas un pozitīvas laika pavadīšanas iespējas ģimenes, draugu un kolēģu lokā.

„Zelta Keda 2010” dalībniekiem būs jānoskrien noteikts minimālais, 5 km, distances garums. Maksimāli atļauts veikt 3 apļus. Laika limits 3 apļu veikšanai ir 2 stundas. Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašie PITSTOPI, kuros būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties dažādas aktivitātēs.

Pēc skriešanas 1.-3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās katrā distancē tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. Labākos 5, 10 un 15 km distancēs noteiks pēc finiša laika. Uzvarētājus apbalvos tajās distancēs, kurās tie finišēs! Visi finišējušie saņem medaļas un piemiņas diplomus ar rezultātu.

Pieteikšanās skrējienam un vairāk info http://www.zeltakeda.lv/. Reģistrācijas maksa Ls 5, pasākuma dienā Ls 6. Tiekamies 5. jūnijā Mežaparkā, sportiski stilīgākajā skrējienā „Zelta Keda 2010”! Par izslāpušajiem treniņos un skrējiena dienā parūpēsies dzeramais ūdens „Zaķumuiža” .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


Avis
,


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46427608sec.