Valmieras Kultūras centra jauno koncertsezonu atklās Maestro Raimonds Pauls

Piektdien, 14.septembrī, plkst.19.00 Valmieras Kultūras centra jauno koncertsezonu atklās Maestro Raimonds Pauls, solisti Kristīne Prauliņa, Mārtiņš Ruskis un pavadošais sastāvs Raimonda Macata vadībā.

Koncertā dziedātāja Kristīne Prauliņa ar pavadošo sastāvu Raimonda Macata vadībā izpildīs jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem no koncertprogrammas „Kontrasti”, kā arī skanēs jau populāras Raimonda Paula dziesmas Mārtiņa Ruska izpildījumā. Koncertprogrammā „Kontrasti" iekļautas dziesmas no tāda paša nosaukuma albuma, kas izdots šā gada maijā.  Albuma džeziski melodiskā noskaņa aizraus ne vien rūdītus melomānus, bet būs baudījums ikvienam mūzikas cienītājam. Daudzas no dziesmām jau šobrīd skan Latvijas radio programmās.

Kristīne Prauliņa kā soliste koncertē Latvijā un ārzemēs gan ar gospeļkori, gan dažādiem džeza, blūza un populārās mūzikas sastāviem. Kristīne ir Starptautiskā mākslinieku konkursa „Riga Jazz Stage 2014” Grand Prix ieguvēja, pašlaik arī Rīgas Gospeļkora vadītāja.

Mārtiņš Ruskis ir mūziķis, dziesmu autors un Radio Capital FM ētera cilvēks. Mārtiņš ir LNT TV šova „OKartes skatuve" otrās sezonas uzvarētājs, kā arī ir daudzu Latvijas vokālistu konkursu laureāts. 2013. gada augustā Mārtiņš piedalījās starptautiskā vokālistu konkursā Krievijā „Pirogovsky Rassvet" un iekļuva labāko dziedātāju TOP 5. 2010. gadā tika izdots albums "Rasas lāsē mīlestību lieku" ar komponista Māra Lasmaņa dziesmām. 2015. gadā izdots pirmais solo albums „Pieskāriens".

Biļetes cena: EUR 12-28. Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv . Ar Valmieras kultūras karti EUR 1,- atlaide no biļetes cenas. Lietotnes „Mana Valmiera” lietotājiem 5% atlaide no biļetes cenas, iegādājoties biļetes „Biļešu paradīze” kasē Valmieras Kultūras centrā. Koncertu organizē Valmieras Kultūras centrs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98358893sec.