Aizraujošākie ceļojumi tiem, kam ir 30 gadi

30 gadi ir maģisks vecums. Tas ir laiks, kad jaunības maksimālisms sniedz roku pieaugušo dzīvei ar visu tai pievienoto atbildību. ļoti iespējams, ka Tev ir arī ienākumi, kurus tu vari iztērēt. Andrea Malis, ceļojumu konsultante no Arizonas, par saviem trīsdesmitgadīgajiem klientiem teic tā: "30 gadus veciem cilvēkiem vēl nav obligāti jātaupa nauda un tie aktīvi meklē veidus, kā to veikli iztērēt."

Kopš moderno tehnoloģiju laikmets pārņēmis pasauli un daudziem cilvēkiem ir maz laika, nav nekas neparasts, ka ceļotāji diezgan īsā laika posmā vēlas apskatīt pēc iespējas vairāk. "Četru dienu laikā viņi spēj apskatīt tik daudz vietu, cik pensionārs varētu apskatīt 3 nedēļās," saka Malis.

Ar daudzu pieredzējušu ceļojumu ekspertu palīdzību Andrea Malis izvēlējās labākos ceļojumus, kuros iesaka doties 30 gadu vecumā, neatkarīgi no tā vai tie vēlas doties pārgājienā Maču Pikču, vai arī veltīt laiku atpūtai spa. Katra no šīm lietām dod iespēju iepazīt pasauli un arī sevi - no pilnīgi cita skatu punkta.

Pievieno šīs 10 valstis savā "vietas, kas jāapskata" sarakstā:

Argentīna

Šeit ir gan vīna reģioni, gan iespējas aktīvai atpūtai - pārgājieni un riteņbraukšana. Liza Lindblanda, uzņēmuma "Lisa Linblad Travel Design" īpašniece piekrīt, ka Argentīna ar sniegotajiem kalniem un sapņainajām pludmalēm, ir ģeogrāfiski daudzveidīga valsts. No Buenosairesas kafejnīcu kultūras līdz Patagonijas lietus mežiem, Argentīnā ir pa kripatiņai katram ceļotājam - it īpaši priekš ēdienu mīlošiem cilvēkiem un tiem, kas rūpējas par dabu.

Beliza

Beliza ir ļoti populāra, pat tad, ja turp iespējams doties tikai uz četrām diennaktīm. Tas īpaši attiecas uz jaunlaulātajiem, kas vēlas palikt tuvu ASV, un vēl pēdējo reizi atpūsties, pirms tiek piesaistīti ikdienai. Belizā daļu laika var veltīt pludmalei, nirstot un snorkelējot, bet pēc tam - pavadīt laiku lietus mežā, nododoties kultūrai un naktsdzīvei.

Islande

Islandē ziemā ir iespējams redzēt ziemeļblāzmu, bet vasarās šeit ir nebeidzami garas dienas. Vislabākais ir tas, ka valsts ir ļoti pieejama, padarot to ideālu priekš ceļotājiem, kuriem ir maz laika. Vari pavadīt divas vai trīs dienas Islandē un pēc tam turpināt ceļojumu uz netālu esošo Angliju vai arī doties mājās. Lai gan neviens nevēlas palikt Reikjavīkā, viesnīca Ranga ir labs variants, kur apmesties. Tur ir daudz skaisti un īpašās vietās vietās izvietoti namiņi.

Itālija

Ēdienam un pārgājieniem iesakām skaisto Amalfi krastu un Trentino - Alto Adige tālajos ziemeļos. Amalfi vislabāk apmeklēt ziemā, bet, ja vēlies doties uz turieni vasarā, tu būsi apbalvots ar iespēju doties pārgājienos un ekskursijās. Vēls pavasaris līdz agrs rudens ir labākais laiks, lai dotos uz  Trentino - Alto Adige, jo tā robežojas ar Austriju un Šveici un piedāvā vilinošas kultūras dzīves iespējas.

Japāna

Japāna mūsdienās ir iecienīta vieta tūristiem, it īpaši tiem, kam pāri trīsdesmit. Tā ir dārga, bet, ja ir stabili ienākumi, katrs sev tur kaut ko var atrast: ēdienu, dizainu, apģērbu un arhitektūru. Japānā noteikti vajadzētu nogaršot suši un teppanyaki. Pievieno zivju tirgus un viskija tūri, un tavs ceļojums būs lielisks.

Jaunzēlande

Jaunzēlande ir vilinoša valsts 30 gadniekiem un piedzīvojumu meklētājiem. Vietējās zemēs audzētais ēdiens ir burvīgs - padomā par svaigu lasi, mīdijām, sieriem un augļiem - arī vīns šeit ir lielisks. Vellingtona ir superjautra koledžas pilsētiņa un lieliska vieta, lai apskatītu Gredzenu Pavēlnieka filmēšanas skatus. Tikai divu stundu prāmja brauciena attālumā no Oklendas atrodas Waiheke sala. Tā ir ideāla vieta dienas ceļojumiem uz vīna darītavām vai arī palikšanai pa nakti kādā no daudzām, jaukajām viesnīciņām.

Peru

Peru ir tiešām sasniedzams galamērķis kādam, kam pāri trīsdesmit. Tā vien gribas apskatīt apskatāmo vietu sarakstā iekļauto seno inku pilsētu Maču Pikču. Šeit var arī doties pārgājienos pa džungļiem, sajust neskartās dabas klātesamību ik uz soļa, baudīt kokas lapas, ēst tikko no zemes raktas batātes, baudīt jūras veltes un ritmiski lēkt līdzi vietejai Andu kalnu mūzikai.

Dienvidāfrika

Atgriežoties atpakaļ pie idejas paveikt daudz īsā laika posmā, Dienvidāfrika ir lieliska vieta, ko apmeklēt. Tur ir iespējams nirt kopā ar haizivīm okeānā, izbaudīt pāris naktis Cape Winelands vai arī pavadīt laiku kalnainajā Napas ielejā. Vēstures mīļotājiem Johansburga piedāvā pārgājienus, kuros būs iespēja atklāt pilsētas vēsturi un nokļūt nedaudz tuvāk Nelsonam Mandelam. Nesen atvērtais Four Seasons Westcliff spa piedāvās palutināt sevi pēc safari apskates.

Taiti

Tiem, kuri meklē tropisku klimatu, lielākā Franču Polinēzijas sala ir lieliska iespēja. Protams, tā kā aviobiļetes nav lētas, tas, kur tu dosies, ir atkarīgs no tava budžeta. Ja vari to atļauties, augsti rekomendēta vieta ir Brando kūrorts. Tā ir videi draudzīgā oāze, kas atrodas 45 minūšu attālumā no privātās Tetiaroa salas. Tajā ir viss: lielisks ēdiens un vīns. Visa jūsu labsajūta ir tur.

Urugvaja

Dienvidamerikas populārā vieta ir ļoti pieejama tiem, kuri dodas uz austrumiem no Buenosairesas. No turienes apmēram 4 stundu brauciens ar prāmi un autobusu aizvedīs tevi uz Montevideo, kur vari izbaudīt relaksējošu pastaigu pa balto smilšu pludmalēm. Vēl vari apmeklēt Ciudad Vija, pilsētas vecāko daļu vai arī doties uz kādu no daudziem bāriem un naktsklubiem, kur tango dejas ir tradīcija, kas nekad nemirs. Montevideo vislabāk apmeklēt oktobrī, kad temperatūra un nokrišņu daudzums mazinās. Bet iespējams vispievilcīgākais aspekts ir tas, ka ceļojot uz šo vietu, gids nebūs nepieciešams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 23.03.2024 Alīsijas Edelvaisas (Austrija) koncerts Valmieras TIC
22.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs austriešu dziesminiece, multiinstrumentāliste, cirka māksliniece un aktrise Alīsija Edelvaisa. | Skatīt vairāk
25 EUR
Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33574295sec.