Visbiežākā strīdu tēma ģimenē ir nekārtība

Par maz seksa nav galvenā problēma, kas izraisa ģimenes strīdus. Daudz biežāk ģimenes strīdi rodas nesakārtotu drēbju vai netīru šķīvju dēļ, - tas secināts aptaujā, ko veicis Vācijas tabloīds „auf einen Blick”.

Aptaujas rezultāti liecina, ka gandrīz vienu trešo daļu cilvēku – gan sievietes, gan vīriešus vienādā mērā kaitina nomestas drēbes un nenomazgāti trauki izlietnē.

Otra lielākā strīdus tēma ir mājsaimniecības darbi – ēdiena gatavošana, uzkopšana un veļas mazgāšana kalpo par iemeslu strīdiem 21,7 procentos ģimeņu. Tiesa, šai tēmai cieši seko televīzijas programmas izvēle (21,5 procentos ģimeņu) un dažādi ar ģimeni saistīti jautājumi (21 %). Par trūkstošu maigumu no partnera puses sūdzas tikai 12 procenti aptaujāto.

Pētījuma ietvaros tika aptaujāti 1006 cilvēki.

Kāds Vācijā dzīvojošs krievu publicists – Vladimirs Kaminers aptaujas rezultātus komentējis, iesakot strīdniekiem palīdzību meklēt... alkoholā, kas palīdzēšot atrisināt saspīlējumus. Īpaši piemērots šim nolūkam esot vīns, jo ne velti pat Jēzus esot ūdeni pārvērtis vīnā. Tas esot noticis aiz izmisuma, kad Jēzus sapratis, - ar ūdeni vien nepietiks. Protams, šāds komentārs jāuztver ar nepieciešamo skepses devu, atceroties, ka pārmērīga alkohola lietošana ne vien nepalīdz atrisināt problēmas attiecībās, bet ir arī kaitīga veselībai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Rija Bauska Hotel
,


Atlantic Travel
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21157098sec.