TŪRISMA BIZNESS | Bizness

10 inovatīvas idejas un iespēja saņemt līdz 12 000 eiro lielu grantu tās attīstībai

Rīgas domes grantu programmā “Atspēriens” ir izvērtētas iesniegtās idejas un noteikti 10 finālisti, kuriem būs iespēja izveidot sava produkta vai pakalpojuma reklāmas video un pretendēt uz 12 000 eiro lielu atbalstu no pašvaldības. Idejas tiks nodotas sabiedrības balsojumam šī gada 1. novembrī.


Balsot par saviem favorītiem varēs vienu reizi dienā, izmantojot sociālā tīkla Facebook kontu. Sabiedrības balsojums būs viens no kritērijiem, uz kā pamata tiks pieņemts lēmums par  uzvarētājiem, kas saņems līdz pat 12 tūkstošus euro lielus grantus savas idejas attīstībai. Pirms video veidošanas, 17. oktobrī, finālistiem tiks organizētas “Atspēriens” apmācības Zanes Daudziņas vadībā, lai apgūtu papildu prasmes sevis prezentēšanā.


Šajā rudens konkursā, kas tiek rīkots sadarbībā ar Attīstības finanšu institūciju ALTUM,  par finālistiem ir kļuvuši jaunie uzņēmumi SIA “Staffin” (produkts – personāla atlases automatizācijas programmatūra “Staffin”), SIA “JM Industry” (tērpu konstruēšanas un modelēšanas vietne, to ražošana no ekoloģiskiem modes audumiem), SIA “Print Art” (stāju koriģējoša T-kreklu ražošana), SIA “LOWTECH” (viedo tehnoloģiju lādētāja ražošana), SIA “Babbit and Friends” (“BABBIT” unikāla mūzikas atskaņošanas iekārta ģimenēm ar maziem bērniem), SIA “Gudrāk Labāk Vieglāk” (nootropo enerģijas batoniņu ražošana) un fiziskās personas: Arturs Burņins (“ATOM” – elektrisko skūteru koplietošanas platforma), Pēteris Potapovs (pakalpojums - elektrisko skrejriteņu noma viesnīcās), Jānis Jansons (“Velozinis” – attīstošs velo parks pilsētvidē) un Ēvalds Urtāns (“Aysa.ai” - mobilā lietotne komunikācijas spēju uzlabošanai ar mākslīgā intelekta palīdzību).


Pretendentiem, kuru idejas nav tikušas finālā, ir iespēja saņemt žūrijas ekspertu vērtējumu un komentārus, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]. Pateicamies par dalību un aktīvo iesaistīšanos un aicinām piedalīties nākošajā gadā.


Grantu programmu “Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments sadarbībā ar Attīstības finanšu institūciju “Altum”. “Atspēriens” aktualitātēm seko līdzi interneta vietnē www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma  “Atspēriens”) kā arī Attīstības finanšu institūcijas Altum  interneta vietnē www.altum.lv.


Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu “Atspēriens“, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā, kā arī sekmēt jaunas uzņēmējdarbības un uzņēmēju produktu popularitāti.

Kopš 2009. gada “Atspērienam” pieteikušies vairāk kā 1700 dalībnieki, no kuriem 157 saņēmuši atbalstu. To vidū ir tādi populāri uzņēmumi kā dekoratīvo gaismas burtu ražotāji SIA “Piku” (www.piku.lv), bērnu apģērbu ražotājs SIA „HEBE” (www.hebe.lv), Latvijā izstrādātas audio sistēmas ražotāji SIA „Certes Technologies” (www.certestechnology.com), robotikas konstruktora “SumoBoy” radītāji SIA "RobotNest" (www.robot-nest.com) un citi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.03.2024 - 20.03.2024 Neaizmirstama atpūta TUNISIJĀ! Latvia Tours
Dzidrais un tīrais ūdens pludmalēs, vēsturiskās, iespaidīgās ēkas, kā arī daudzveidīgās atpūtas iespējas piesaista tūristus katru gadu. | Skatīt vairāk
no 525 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1436398sec.