Mākslinieku Maijeru darbnīca , amatnieku darbnīcas

Krāslavas dzelzceļa stacija 27, Ūdrīšu pag., Krāslavas nov., LV-5601
Inga Maijere.

Inga noteikti ir draugos ar dabu. Viņa veido skaņurīkus no dabas materiāliem – niedru un klūgu vēja zvanus, ķirbju grabuļus (no savā dārzā izaudzētiem ķirbjiem), māla zvanus un zvārguļus.
Izpilda arī grafikas darbus – grupas „Oroboro” albūma vizuālais noformējums un oriģināldizains. Apgleznojot stiklu, iznāk skaistas vitrāžiņas, gaismas glāzes (svečturi), dekoratīvie trauki.
Darbu izstādes Krāslavas KN, Krāslavas vēstures un mākslas muzejā, Rīgas mākslas salonos „Ezerciems”, „Upe”, „Grieži”.


Aleksandrs Maijers.

Aleksandrs, savukārt, ir mūzikas draugs. Viņš izgatavo mūzikas instrumentus – stabules, flautas,grabuļus, dūcējus, vargānus, okarīnas - un šo savu prasmi labprāt palīdz apgūt arī citiem. Mūzikas instrumentus izgatavo jau no 1996.gada, sadarbojas ar mūzikas apgāda „Upe” salonu un mākslas salonu „Grieži”.
Mierīgās un relaksējošās stabules skaņas Aleksandra izpildījumā varat dzirdēt gadatirgos Brīvdabas muzejā, kādos kultūras pasākumos Krāslavā.....
Aleksandrs darbojas arī tādos kolektīvos kā „Lucius”(1995. -1998.g., mūzikas albūms „Porcelāna šūpoles”), „Oroboro”(no 1999.g., mūzikas albūmi: „Oroboro” un „Pasaules pasakas”), „Ze Laika Pareģotāji”(izlase „Odekolons”).

Mākslinieku Maijeru darbnīca, amatnieku darbnīcas

Adrese: Krāslavas dzelzceļa stacija 27, Ūdrīšu pag., Krāslavas nov., LV-5601
Tālrunis: +371 65620296, +371 29676782
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: