Salacgrīvas muzejs , muzeji

Sila iela 2

Izveidots 1998. gadā, iepazīstina ar zvejniecības tradīcijām Vidzemes jūrmalā un Salacas upē, kā arī ar novada vēsturi. Muzejā glabājas materiāli par Salacgrīvu, bijušajām Vecsalacas un Svētciema muižām, zveju un zvejniekiem Baltijas jūras Vidzemes piekrastē un Salacā, ievērojamiem novadniekiem, liela pastkaršu un fotogrāfiju kolekcija par Salacgrīvu līdz 1940. gadam. Īpaša vērtība veltīta ziņām un materiāliem par Salacas nēģu zveju ar tačiem kā vienīgo tāda veida zveju Latvijā. Apskatāmas mākslas darbu izstādes. Retrofotosalons un līdzdarbošanās tekstilizstrādājumu tapšanas procesā "No vilnas līdz audumam". Muzeja vadītāja kopš 1998. gada ir Ieva Zilvere. Muzeja kopējie krājumi uz 2007. gada 1. janvāri bija 2627 vienības.

Ieejas maksa: ieeja brīva - pirmskolas vecuma bērniem un pensionāriem, invalīdiem un muzeja darbiniekiem; Skolēniem un pensionāriem 0.20 Ls, ar gidu 0.30 Ls; Pieaugušajiem 0.40 Ls, ar gidu 0.50 Ls.

Salacgrīvas muzejs , muzeji

Adrese: Sila iela 2
Mājas lapa: [email protected]
Tālrunis: +371 64071981
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: