Atklāts pirmais Octamāts Latvijā un Eiropā [2]

27.04.2010 Narvesen veikalā, Neste degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 68 tika atklāts pirmais octamāts Latvijā un Eiropā. Šobrīd octamāti ir izvietoti 17 Narvesen veikalos Rīgā, Jūrmalā, Kauguros, Jelgavā, Iecavā, Mārupē, Talsos, Kuldīgā, Bauskā, Saldū un Valmierā. Ievietojot octamātā maksājumu karti un ievadot mašīnas reģistrācijas numuru, iespējams izvēlēties lētāko un izdevīgāko OCTA polisi no 6 apdrošinātāju piedāvājuma. Polisi iespējams tūlīt uz vietas izdrukāt.

Kopš 2008. gada 1. jūnija OCTA polise Latvijā ir noslēdzama attālināti, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus. Līdz ar to autovadītājiem arvien vairāk interesē ērtums, laika un naudas ekonomija, ko sniedz cenu salīdzināšanas iespēja. Ņemot vērā vienkāršoto OCTA iegādes procesu, OCTA apdrošināšanas tirgus tendences liecina par OCTA polišu iegādes paradumu maiņu. Daudzi vadītāji to dara internetā, ko apliecina portāla http://www.octas.lv/ straujais popularitātes pieaugums. Otra lielākā autovadītāju daļa polises iegādājas degvielas uzpildes stacijās.

Dainis Maldutis, octomāta un octas.lv izveidotājs: „Šobrīd Latvijā ir tikai viens degvielas uzpildes staciju tīkls, kur iespējams salīdzināt OCTA polišu cenas – Neste. Līdz gada beigām plānojam šo unikālo pakalpojumu darīt pieejamu visiem autovadītājiem un izveidot octamātu tīklu Latvijā, kas sastāvētu vismaz no 100 octamātiem dažādās Latvijas pilsētās. Domājam arī par octamāta ieviešanu citu valstu apdrošināšanas tirgos.”

Rems Razums, Narvesen valdes priekšsēdētāja vietas izpildītājs: „Tagad mūsu klientiem būs fantastiska iespēja īsā laika posmā iegūt kvalitatīvu servisu un izbaudīt pakalpojuma ātrumu par pieņemamām cenām.”

Ivars Priedītis, Latvijas Krājbankas prezidents: Ivars Priedītis, Latvijas Krājbankas prezidents: „Latvijas Krājbanka ir viena no pirmajām bankām Latvijā, kura sertificēja VISA un MasterCard karšu pašapkalpošanās iekārtu risinājumu. Tagad šis risinājums nodrošina arī octamātu darbību. Atceroties apdrošināšanas vēsturi, man ir patiess prieks, ka šī joma ir tik ātri attīstījusies un piedāvā klientiem arvien pieejamākus un izdevīgākus pakalpojumus”.

Octamāts ir absolūti unikāla un autonoma iekārta, kuras uzbūvē un darbībā tiek savienoti šobrīd 12 pakalpojuma nodrošināšanā iesaistītu pušu datorsistēmas: Octas.lv, Motive, Narvesen, Point transaction system, First data, Krājbanka, 6 AAS: Baltikums, Balva, Seesam, Gjensidige baltic, Balta, ERGO.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Edmunds 09/09/2020 17:05 Piekrītu Norai! Tieši to arī gribēju rakstīt.

2 Nora 07/07/2020 00:17 Vislētāko OCTA polisi tomēr atradīsiet skatoties internetā. Tagad jau kāds laiks pagājis un par šiem automātiem pilnībā neko nedzird un nav brīnums. Viņu uzcenojumi bija vienk. nesamērojami.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Novatours
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40577698sec.