LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie darījumu tūrisma aģentūras «CWT» vadītāja Paula Gusta
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie darījumu tūrisma aģentūras «CWT» vadītāja Paula Gusta
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» izpilddirektora Martina Gausa
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» izpilddirektora Martina Gausa
LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova
LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova
Aktuālā karte: Kas šobrīd notiek uz Latvijas galvenajiem autoceļiem? Apskaties!
Aktuālā karte: Kas šobrīd notiek uz Latvijas galvenajiem autoceļiem? Apskaties!
Valtera restorāns.

Apskatām 1 - 40 no 97 vārdam 'Valtera restorāns'

Valtera restorāns,

Travelnews.lv novērtē un izbauda «Valtera restorāns» jauno garšu ģeogrāfiju pēc pārbūves - Foto

65 bildes. Travelnews.lv novērtē un izbauda «Valtera restorāns» jauno konceptu pēc pārbūves...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

Iepazīsti Latvijas TOP 30 labākos restorānus 2019. gadā

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos...

Latvijas restorāni ziedo gandrīz 20 tūkstošus eiro SOS ģimeņu atbalstam

Ir laba sajūta, apzinoties, ka Latvijā ir tik daudz sirsnīgu cilvēku un atsaucīgu uzņēmumu, kuri ir gatavi...

30 Best restaurants in Latvia 2019

The list of 30 best restaurants in Latvia is created by Riga Tourism Development Bureau and...

Siguldā svinēs Mīlētākās pilsētas svētkus

Trīs dienas Sigulda svinēs Mīlētākās pilsētas svētkus. Novadnieki un pilsētas viesi gaidīti...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Piektdienas rītā, 2.februārī, tūrisma izstādes - gadatirgus "Balttour 2018" atklāšanas laikā, norisinājusies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes - gadatirgus "Balttour 2018"...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

Nosaukti Latvijas labākie restorāni

Ziemeļvalstu un Baltijas vadošais restorānu ceļvedis White Guide nosauc labākos Latvijas restorānus...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa

No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

Zināmi pirmā Kalnciema kvartāla Street Food festivāla dalībnieki

2. augustā no plkst. 18.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartāla pagalmā norisināsies vēl nebijis pasākums - Street Food festivāla atklāšana, kura laikā savu skatījumu par ielu ēdienu kultūru sniegs tādi restorāni kā "Ferma", "Valtera restorāns", "Mu

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Zināma «Maģiskās sajūtu nakts» programma

Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums "Maģisko sajūtu nakts", kurā no...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu...

Uz priekšu

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2019 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2019 1st-studio.com

 
Total Timed::2.18942022sec.