tuncis.

Apskatām 1 - 16 no 16 vārdam 'tuncis'

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Padomi acu veselībai: kā rūpēties par tehnoloģiju nogurdinātām acīm

Darbs, mācības un cilvēku savstarpējā komunikācija šobrīd notiek attālināti, izmantojot dažādas digitālās ierīces...

«Centrālais Gastro Tirgus» no 208 kg brangā zilspuru tunča gatavo gardu maltīti - Foto

15 bildes. Resto-Rātors izsolē iegādājās 208 kg smagu zilspuru tunci, kas uz Rīgu "atceļoja" no Tenerifes. 6.000 eiro vērtais tuncis tika sadalīts «Centrālais Gastro Tirgus» apmeklētāju acu priekšā...

Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis (tikai ar stipriem nerviem) - Foto

20 bildes. Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Valmierā norisināsies Restorānu nedēļa - pavasara garšās

Saules stari, trāpīdami atsperīgajā zemē, aizlido uz visām pusēm. Tie atstāj nebēdnīgi košas pēdas ieturētajā ziemas paletē, izbārsta dzīvespriecīgas...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Uztura ieteikumi labākam noskaņojumam

Mūsdienu steidzīgais dzīvesveids bieži vien neļauj atlicināt laiku kvalitatīvām, regulārām un nesteidzīgām maltītēm...

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Dārgu Valentīndienu! 70 000 eiro par Visu mīlētāju dienas vakariņām

Valentīndiena tuvojas straujiem soļiem, un visdažādākajos restorānos visā pasaulē tiek rezervēti...

Izsolē par rekordaugstu cenu pārdod 269 kilogramus smagu tunci

Pasaules lielākajā zivju tirgū Tsukiji Japānas galvaspilsētā Tokijā pirmajā gada izsolē...

Vidusjūras valstu nacionālie ēdieni ieiet pasaules vēsturē

Itālija nākusi klajā ar iniciatīvu apvienot tādu Vidusjūras valstu kā Spānijas, Grieķijas un Marokas pūliņus, lai iesniegtu priekšlikumu UNESCO par šo valstu nacionālo ēdienu iekļaušanu Pasaules kultūras mantojumu sarakstā. Šo valstu kulinārās trad

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.45488596sec.