viesmīlis.

Apskatām 1 - 40 no 94 vārdam 'viesmīlis'

Mājdzīvnieks robots un viesmīlis robots – satiec “RIGA COMM 2023”!

Viesmīlis robots, teleklātbūtnes robots, kobots, četrkājainais robots un vēl citi tehnoloģiskie risinājumi demonstrēs savas iespējas 2023.gada 5. un 6. oktobrī izstādē...

Liepāja aicina uz vakariņām ar dziedošiem viesmīļiem

Jau 1. decembrī Liepājā, restorānā Parka Paviljons, savu pirmizrādi piedzīvos muzikāls iestudējums “Teātris uz paplātes”, kura laikā liepājniekiem un...

Mārtiņš Rītiņš: «Kas var būt labāks par «Getify»?»

Lasi tālāk, lai uzzinātu, kāpēc ir vērts lejuplādēt Getify un kāpēc to atzinis par labu esam pat restorānu vidē izslavētais Mārtiņš Rītiņš...

Jānis Kaļķis: Kā izvēlēties vīnu vakariņām un svētku galdam?

Jānis Kaļķis, Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents dod padomus, kā izvēlēties vīnu svētku vakariņām un neapjukt pie plašā sortimenta klāsta...

Jau piecpadsmito reizi Latvijā norisināsies Vīnziņu čempionāts

Jau ceturtdien, 24. septembrī, 15. reizi Rīgā norisināsies Vīnziņu jeb Someljē čempionāts. Tā ietvaros, tiks noteikts 2020. gada labākais vīna...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Daina Vinklere: Modē ir kempingu, glempingu un siena zārdu tūrisms

Eko nakšņošana uz salas ezera vidū jeb glempings Latgalē, namiņš kokā vai nakšņošana siena zārdā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītājas Evijas Pugačas

Pilna servisa ienākošā un izejošā tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītāja Evija Pugača saredz tieši ienākošā tūrisma potenciālu un ar izdomu...

Vai Tu pazīsti bārmeņu un viesmīļu slēpto kodu valodu?

Daudzi Latvijas jaunieši un tūrisma nodaļu studenti ir pabijuši dažādās ārzemju praksēs un darbos, kas ir saistīti ar bāru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» direktora Arnes Kalbus

Arne Kalbus, Hotel Jūrmala Spa & Conference Centre direktors šajā viesnīcā dzīvo savā istabā...

6 eksotiskas tradīcijas un paražas, ko izbaudīt Turcijā

Turcija ir valsts, kura var lepoties ar unikālu ģeogrāfisko novietojumu divos kontinentos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» ģenerāldirektora Gerharda Erasmus

Rīga un Latvija tikai iegūs, ja tirgū ienāks vairāk starptautiskās tīkla viesnīcas, tas sekmēs...

Margarita Platace: augstais darbaspēka trūkums un bezdarbs spilgti iezīmējas arī tūrisma nozarē

Uzņēmējs tūrisma vai viesmīlības jomā zināmā mērā ir situācijas ķīlnieks – darbinieku trūkst, līdz ar to...

6 veselīga atvaļinājuma pamatnoteikumi

Aktīva dzīvesveida piekritējus nereti baida doma, ka dodoties atvaļinājumā, viņiem nāksies...

Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī

Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...

Kādi ir veselīga atvaļinājuma pamatnoteikumi?

Aktīva dzīvesveida piekritējus nereti baida doma, ka dodoties atvaļinājumā, viņiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Ventspilī noskaidros labākos ēdināšanas uzņēmumus

Jaunā nedēļa pilsētas ēdināšanas iestādēm būs notikumiem bagāta – tiks noskaidroti  konkursa...

Aivars Mackevičs: Piecas atziņas par Rolls Royce Wraith Luminary

Piecu dienu laikā ar jauno Rolls Royce (RR) Wraith Luminary apceļoju Lietuvu un Latviju...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

ASV atvērts restorāns cilvēkiem, kam nepatīk komunikācija ar citiem

Cilvēki ir dažādi - ir cilvēki, kas no sarunām ar citiem iegūst enerģiju un uzlādē sevi. Savukārt ir arī cilvēki, kas vēlas...

Kāds Toronto restorāns sodīts par to, ka lūdzis grupai melnādainu vīriešu samaksāt par maltīti pirms tās

Kādam Kanādas pilsētas Toronto restorānam piespriests maksāt kompensāciju aptuveni 9000 eiro apmērā par to, ka tas rīkojies rasistiski...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Kanādā atlaists viesmīlis par to, ka uzvedies kā francūzis

Kāds viesmīlis Kanādā atlaists par to, ka klienti sūdzējušies - viesmīlis bijis rupjš un agresīvs. Tomēr pats viesmīlis nesaprotot par ko ticis atbrīvots...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Apskatiet pasauli, minimāli izmantojot finanšu līdzekļus

Mūsdienu atvērtās pasaules vienkāršā patiesība ir tāda, ka jums nav jābūt bagātiem, lai varētu ceļot lēti...

Vai zini cik lielu dzeramnaudu jāatstāj dažādās valstīs?

Dzeramnaudas atstāšana nekad nav bijis kas obligāts - tomēr vairumā gadījumu, par labu apkalpošanu viesi pasakas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Travelnews.lv nobauda Vecrīgas restorāna «Trompete» pusdienu piedāvājumu

Rīgas centrs, īpaši Vecrīga, nezinātājam nesaistās ar pārāk izdevīgām pusdienu iespējām. "Tur taču ir tie dārgie restorāni, kuros otrais maksā padsmit eiro" – šos vārdus nācies dzirdēt ne reizi vien. Un jā, neliekas jau, ka Vecrīg�

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr�

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Dažādu tautu ikdienas paradumi - neparasti, bet tomēr tik saprotami - 2.daļa

Jau šā raksta pirmajā daļā sākām jūs iepazīstināt ar īru ceļotāja, poliglota un valodu pasniedzēja Benija Lūisa novērojumiem

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst�

Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02940512sec.