zemenes.

Apskatām 1 - 40 no 144 vārdam 'zemenes'

Modini pavasari, dodoties pavasarīgā ceļojumā: TOP pavasara galamērķi

Dabai mostoties no ziemas miega, ir laiks modināt savu zinātkāro ceļotāja garu. No saules lutinātām Tenerifes pludmalēm līdz seniem Ēģiptes brīnumiem...

Kas vērtīgs vasaras ogās? Skaidro speciālisti

Vasaras laiks ir lieliska iespēja stiprināt savu organismu ar ogās esošajiem vitamīniem un minerālvielām. Kāpēc jāēd vasaras ogas, cik daudz un kas tajās vērtīgs...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Itaka» iepazīst Albāniju: Atbildes uz lasītāju jautājumiem

 Zinot, ka esmu Albānijā tūroperatora “Itaka” infotūrē, kur kopā ar Latvijas tūrisma aģentiem valsti iepazīst arī Lietuvas kolēģi, saņemu daudzus jautājumus no lasītājiem...

5 ieteikumi, kā sagatavot ķermeni vasarai

Vasara tuvojas arvien straujāk un daudziem no mums jau galvā skan frāze: “Jābūt formā!” Diemžēl skarbā patiesība liecina, ka lielākajā vairumā tie ir vien tukši vārdi vai...

Salaspils TIC atskatās uz 2022. gada novada tūrisma jaunumiem

2022. gads paskrējis vēja spārniem, un arī Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs var atskatīties uz paveikto un jauno novada tūrisma piedāvājumā...

Pirts rituāli Zemgalē

Pēc izkarsēšanās veldzēties aukstā dīķī, kublā vērot zvaigznes vai sajust pirts gariņa klātbūtni – pirtīs atgūsies miesa un atpūtīsies prāts...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Dāvana kā piedzīvojums – Zemgales piedāvājums Ziemassvētkiem

Vislielākā dāvana gan ikdienā, gan svētkos mums ir būšana kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem. Tieši tādus – sirdssiltus un mīlestības pilnus...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Kādu labumu dod kofeīnu saturoši kosmētikas produkti?

Tasīte rīta kafijas spēj atmodināt organismu un piešķirt možumu dienas iesākumam, bet tas nav vienīgais ieguvums un pielietojums kafijas pupiņām

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Vai Tu varētu būt banāns? 7 interesanti fakti par banāniem

Nacionālais cilvēka genoma pētniecības institūts 2013. gadā publicēja video, kurā tika pausts uzskats, ka cilvēka un banāna DNS ir par 41% līdzīgs...

Izbaudi vasaru Smiltenes novadā!

Nedeļas nogale jau klauvē pie durvīm un nav ideju kā tās pavadīt, lai piepildītos ar jaunām emocījām? Ieskaties zemāk, mūsu sagatavotajā piedāvājumā...

Skaistuma konsultantes padomi nagu stiprināšanai

Vasara ir pārbaudījumu laiks mūsu nagiem. Mēs veicam dārza darbus, vācam ogas un citas veltes, plūcam ziedus, pavadām daudz vairāk laika pie dabas...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Atvērtās dienas laukos Tukuma novadā

Sestdien, 4.jūnijā visā Latvijā un arī Tukuma novadā norisināsies apceļošanas un iepazīšanas pasākums “Atvērtās dienas laukos”...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Turcija pavasarī. Ceļotājas pieredze un ieteikumi

Turcija ir viens no iemīļotākajiem latviešu ceļotāju galamērķiem vasarīgas atpūtas baudīšanai. Pludmales, plaša kūrortu izvēle, izcila viesmīlība un...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Konkursā «Mežpils Prove 2022» izvēlēts labākais mājbrūvētājs

Noslēdzoties ikgadējam mājbrūvētāju konkursam "Mežpils Prove", žūrijas komisija par labāko noteikusi Latvijas pārstāvja Reiņa Reinfelda no gaišā iesala un...

Beidzot ir zināms, kāds ir Valmieriņš

Valmieriņa īpašā spēja ir draudzība, jo viņš ar visiem var sadraudzēties. Valmieriņam visvairāk patīk spēlēties, bet viņam pašam nav mīļākās spēles...

Padomi, kā pareizi uzglabāt produktus ledusskapī un novērst pārtikas zudumus

Daudzas mājsaimniecības uzglabā pārtiku nepareizi, kā rezultātā nākas to izšķērdēt – produkti sabojājas vai tos ir jāizmet, jo derīguma termiņš ir beidzies...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Padomi acu veselībai: kā rūpēties par tehnoloģiju nogurdinātām acīm

Darbs, mācības un cilvēku savstarpējā komunikācija šobrīd notiek attālināti, izmantojot dažādas digitālās ierīces...

10 iemesli, kādēļ ir vērts ēst ogas katru dienu

Tuvojas ogu mēnesis jūlijs un daba mums dāvās īstus vasaras vitamīnus. Izmanto šo...

Idejas svaigām zāļu tējām vasarā

Latvijas daba ir dāsni apveltīta ar dažādām dabas veltēm, no kurām pagatavot garšīgus un...

Ko darīt vasarā, lai neslimotu ziemā?

Rūdīšanās palīdz organismam ātrāk adaptēties nelabvēlīgos laikapstākļos, kā arī veiksmīgāk pārdzīvot stresu. Rūdīšanās stiprina...

Atklāj 12 interesantus faktus par zemenēm

Visticamāk ikviens zina to prieku, kas pārņem, apēdot pirmo, svaigo, ar mīlestību piemājas dārziņā...

Atklāj Talsu novada garšu jaunās krāsās

Vairākiem vietējiem mājražotājiem apvienojoties, nodibināts kooperatīvs «Talsu novada garša»...

Nīderlandē restorāni ir slēgti un tie savus produktus uz ielas piedāvā par brīvu

Latviete Maija Paardekooper, kurā kopš 2016.gada dzīvo un strādā par sociālo darbinieku Nīderlandē, sociālajā tīklā...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova

Tūroperatora "Alida Tūrs" valdes priekšsēdētājs Arno Ter-Saakovs piepildījis mūža sapni...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedēļas nogale iezīmē vasara sākumu - skolēniem sākas brīvlaiks, sinoptiķi sola siltā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti

Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Jau astoto reizi Raunā norisināsies festivāls “Rodam Raunas novadā"

Festivāls “Rodam Raunas novadā” ir viens no lielākajiem novada pasākumiem ar plašu un aizraujošu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.82510304sec.