recepte.

Apskatām 401 - 440 no 913 vārdam 'recepte'

Tukumā sāk gatavoties Ziemas saulgriežiem un svētku svinēšanai

Turpinām baudīt krāsas dabā, garšas un smaržas, kas virmo visapkārt gaisā. Ziema vairs nav...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Mūziķis Markus Riva ceļojumos iepazīst pasauli un uztur sevi lieliskā formā

Mūziķis Markus Riva darba dēļ daudz ir ceļā, tā aizvadītajos gados īpaši iepazīstot Maskavu, Kijevu, bet...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Kā sākt rūdīties ūdenī ziemas spelgonī?

Ziemā peldēties āliņģī vai atklātā ūdenī – ne visiem pietiktu dūšas šādam pasākumam, taču Latvijā ir...

3 sildošas alus dzērienu receptes aukstai ziemas dienai

Līdz ar ziemas iestāšanos, var šķist, ka alus sezona ir beigusies, bet šis dzēriens labi iederas arī...

Rīgā notiks brīvdabas pasākums «Rūķu gājiens»

Atzīmējot pirmo Adventi un Ziemassvētku gaidīšanas laiku,  Rīgas Kultūras centrs "Iļģuciems" organizē...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Tukumā svinēs Kāpostu svētkus

Kāpostus šķērēja un skābēja gan vienkāršās lauku sētās, gan arī lepnās kungu mājās. Tos skābēja mucās ar sāli...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Aizvadīta Latvijas simtās gadadienas svētku nedēļa un retoriski jājautā – vai ir dzīve pēc svētkiem?! Un atbilde...

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Jumpravas sidra darītava «Mr.Plūme» izcīna zelta medaļu Spānijā

Septembra beigās "Mr.Plūme sidra darītava" no Jumpravas, Lielvārdes novada, izcīnīja zelta medaļu jeb 1. vietu starptautiskā...

Šmakovkas muzejs vilina ar īpašu piedāvājumu

Oktobra pirmajā svētdienā, 2018. gada 7. oktobrī, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā biļetes cena būs tikai...

5 lieliskas brokastu receptes enerģiskai dienai

Hei, vai sportiskai nedēļas nogalei gatavs? Jau šajā sestdienā, proti 29.septembrī, Eiropas sporta nedēļa piedzīvos kulmināciju...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Izveidota jauna, interaktīva karte ar Latvijas labākajām karbonādes ēšanas vietām

Kas gan ir maltīte bez karbonādes? Nu, kādreiz jau iztikt var, taču latviešiem ierasts lielīties ar to...

Šogad pirmo reizi “Riga Food” – Krievijas uzņēmēju kopstends

No 5. līdz 8. septembrim izstādē “Riga Food 2018” varēs apmeklēt kopstendu, kuru organizē Krievijas uzņēmēji...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 1.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos, kuras administratīvais...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Valmierā būs gardēžu un amatnieku tirgus

Ar meijām rotāts kravas automobilis Valmieras pilsētas svētku sestdienas, 28.jūlija, rītā būs pārvērties par skatuvi. Piestājot...

Trīs bezalkoholisko kokteiļu receptes vieglam vasaras vakaram

Daudziem vasara nav iedomājama bez galvu reibinošām ballītēm un neskaitāmām kopā...

Ceturtdien Rīgā notiks jau ceturtais baltais pop-up pikniks „L’elegante Pop-Up Picnic”

Jau ceturto gadu pēc kārtas Rīgā turpinās jaukā tradīcija, kad kultūras entuziasti un gardēdības...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Jaunas iespējas atpūtai Ziemeļlatgalē

Šovasar Ziemeļlatgalē tapis krietni plašāks piedāvājums atpūtai dabā un kultūrvides iepazīšanai – jaunas iespējas gan baudīt atpūtu uz...

Rīgā atklās Dziesmu un deju svētku vēstniecību

Lai ieskandinātu Dziesmu un deju svētkus ne tikai uz lielajām skatuvēm, bet arī ikvienā Latvijas pilsētā, Rimi veikali pārtop par...

Pārbaudīti grilēšanas padomi

Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Iepazīsti 9 HANSA pilsētas ar jaunajām mobilajām lietotnēm ceļotājiem

HANSA pilsētas ir izstrādājušas mobilās lietotnes “Explore HANSA”, lai ērti un nesteidzīgi varētu viesoties 9 apburošās Hanzas pilsētās...

«Latvijas Goda aplis» aicina uz Alsungas un Ādažu novadiem

Latvijas simtgades svinēšanas festivāls “Latvijas Goda aplis” turpina apceļot un godināt valsts novadus. Šajā nedēļas nogalē...

Jaunajā Ventspils fabrikas ražošanas līnijā Pobeda izgatavos iecienītākās šokolādes konfektes

Šī gada 22.maijā svinīgā pasākumā Ventspilī konditorejas fabrikā «Pobeda» atvērta jauna ražošanas līnija, kurā...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

Aktīvas maija brīvdienas aicinām pavadīt Gulbenes novadā

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojums centrs” maija brīvdienas aicina pavadīt Gulbenes...

Maija sākumā aicina iepazīt lauku dzīvi akcijā «Atvērtās dienas laukos»

«Lauku ceļotājs» sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju "Atostogos kaime" Latvijas un Lietuvas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

Bauskā jau otro gadu norisināsies «Vimbu svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 15. aprīlī jau otro reizi norisināsies pasākums visai ģimenei...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.87224889sec.