No šodienas airBaltic lidos uz Sočiem

Šī gada 18.jūnijā Latvijas aviosabiedrība airBaltic uzsāk tiešos lidojumus no Rīgas uz Krievijas kūrortpilsētu Sočiem. Sākotnēji airBaltic nodrošinās lidojumus uz Sočiem divas reizes nedēļā – trešdienās un sestdienās, informē A/S Air Baltic Corporation Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

"Soči ir lielisks galamērķis, kur piedāvātas plašas atpūtas iespējas – peldēšana, slēpošana, pludmales, kalni. Mēs patiesi priecājamies par šo jauno maršrutu, kas papildina airBaltic galamērķu karti uz austrumiem no Latvijas. Patiesībā to var uzskatīt nevis par jaunu, bet gan atjaunotu maršrutu, jo no Rīgas uz Sočiem lidojumi notika līdz deviņdesmitajiem gadiem," komentē airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

Aviokompānija lidojumu veiks ar Boeing 737-500 lidmašīnu, un tā ilgums būs 3 stundas un 10 minūtes. Informācija par aviobiļešu cenām šajā maršrutā pieejama www.airbaltic.com.

Soči ir Krievijas kūrortpilsēta, kas 145 kilometru garumā stiepjas gar Melnās jūras piekrasti. Kopumā kūrortpilsētā atrodas vairāk nekā 227 dažādas ārstniecības un atpūtas vietas, viesnīcas un tūrisma bāzes. Soči ir slaveni ne tikai ar saviem minerālūdens avotiem un ārstnieciskajām dūņām, bet arī plašām kultūras un sporta dzīves aktivitātēm. Kalnu riteņbraukšana, slēpošana, klinšu kāpšana, vindsērfings, hidroplanēšana, niršana – tās ir tikai dažas no Soču piedāvātajām iespējām aktīvā sporta cienītājiem.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SAS AB – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit četras lidmašīnas: desmit Boeing 737 – 500, piecas Boeing 737-300, viena Boeing 757-200 un astoņas Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu, Liepāju un Hamburgu, Liepāju un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56930995sec.