LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» ģenerāldirektora Leona Bauma un Zorro
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» ģenerāldirektora Leona Bauma un Zorro
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu «Grand Poet» un «Metropole» vadītāja Māra Aļņa
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu «Grand Poet» un «Metropole» vadītāja Māra Aļņa
LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova
LIELĀ INTERVIJA: Pēc uzkāpšanas Everestā esam ciemos pie tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» izpilddirektora Martina Gausa
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» izpilddirektora Martina Gausa
Raimonds Zommers.

Apskatām 1 - 40 no 63 vārdam 'Raimonds Zommers'

Izstādē «Riga Food 2019» noskaidro Latvijas labākos pavārus

2019. gads ir ļoti īpašs Latvijas kulinārajā dzīvē, jo starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2019" Ķīpsalā...

Izstādē «Riga Food 2019» norisināsies pavārmākslas dinozauru cīņas

Izstādē "Riga Food 2019" pavāru ringā kāps, kā viņi paši smejot saka, – dinozauri – Latvijā iemīļoti pavāri...

«Riga Food 2019» tiksies pārtikas nozares profesionāļi no 60 valstīm!

Baltijas nozīmīgākais pārtikas industrijas notikums "Riga Food 2019" Ķīpsalā pulcēs nozares profesionāļus no visas pasaules...

Rēzeknes pilsētas svētkos atklās īpašu kampaņu

Visas dienas garumā mazie un lielie svētku viesi varēs piedalīties aizraujošā viktorīnā par Eiropas...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā

13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food" iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...

Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru

27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

Populāri šefpavāri aicina uz ielu ēdienu festivālu - VIDEO

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival. Pasākumu apmeklēt...

Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...

«Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība» - Foto

20 bildes. «Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība».

Apbalvoti Ventspils pilsētas labākie ēdināšanas uzņēmumi 2017. gadā

2017.gada 30.novembrī, svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī tika apbalvoti konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017”...

Godinās labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus

30.novembrī, Livonijas ordeņa pilī notiks Ventspils pilsētas labāko ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu godināšana...

Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»

Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?

Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Travelnews.lv redakcija apciemo jauno Raimonda Zommera restorānu «Entresol» - Foto

35 bildes. Travelnews.lv redakcija apciemo jauno Raimonda Zommera restorānu «Entresol»...

Pirmo reizi Latvijas pavāri izcīna Baltijas kulināro kausu

Piektdien, 9.septembrī Rīgā vēsturiskā konkursā starp trim Baltijas valstīm Latvijas pavāru komanda izcīnīja pirmo vietu. Starptautiskais pavāru konkurss...

Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?

Nesen vairākiem restorāniem  jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

13.augustā Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā jau trešo gadu tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”. Šogad tā tēma būs...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

Rīgā notiks vērienīga pārtikas produktu izstāde, kur būs iespēja sastapt pasaules...

Atver studentu un Raimonda Zommera radītu POP UP restorānu

Restorānā apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus, kas...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

Viedoklis: Latvijas šefpavāri stāsta par pūpēžu gatavošanu

Varam lasīt, ka pūpēži ir ēdami un no tiem var gatavot dažādus ēdienus. Vai Latvijas šefpavāri...

Viedoklis: kas nosaka pavāru ģērbšanās modi virtuvē?

Vai restorāna pavārs iedomājams bez speciālas darba formas? Kā pavāri izvēlas savu darba apģērbu un kas nosaka...

Uz priekšu

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2019 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2019 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72317696sec.