ātrā ēdināšana.

Apskatām 41 - 80 no 258 vārdam 'ātrā ēdināšana'

Aptauja: 43% iedzīvotāju digitālie risinājumi ātrās ēdināšanas restorānos ir svarīgi

43% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka digitālie risinājumi ātrās ēdināšanas restorānos ir svarīgi, un tas ir par 5% vairāk nekā pērn...

LVRA: Naktsmītņu tirgus var nepārziemot

Pastāvošie ierobežojumi un mērķtiecīga atbalsta neesamība rada kritisku ietekmi uz naktsmītņu segmentu...

«Wolt» noskaidros Latvijā iecienītākos restorānus «Wolt restorānu balvā 2021»

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ievieš “Wolt restorānu balvu 2021”, lai sadarbībā ar ēdienu ekspertiem un iedzīvotājiem izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un...

LVRA aicina izstrādāt atbalsta instrumentu izmitināšanas pakalpojumu operacionālo izmaksu segšanai

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) ir vērsusies pie Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa, Ekonomijas ministra Jāņa Vitenberga un Finanšu ministra Jāņa Reira, aicinot...

Vairāk nekā tikai gaisa satiksmes centrs - iespaidīgākās lidostas pasaulē

Sākot ar atrakciju parkiem un beidzot ar iekštelpu ūdenskritumiem – tas viss ir atrodams pasaules klases lidostās...

33 atbildes jeb mazais ceļvedis mājsēdes noteikumos

Sadarbībā ar nozaru ministrijām Valsts kanceleja ir izveidojusi atbilžu apkopojumu uz biežāk uzdotajiem iedzīvotāju jautājumiem saistībā ar valstī noteiktajiem īpaši stingrajiem drošības pasākumiem un ierobežojumiem...

LIAA: pandēmijas laiks maina attieksmi pret ceļošanu pa Latviju

Tūrisma pakalpojumu sniedzēji atzīst: lai gan šī vasara objektīvu iemeslu dēļ nav bijusi tik veiksmīga kā pērnā, ikviena iniciatīva palīdz sastapt savu klientu un nāk par labu biznesam...

LRB: Aicinām valdību nekavējoties lemt par valsts atbalstu viesmīlības nozarei

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) vēršas pie valdības, lai aicinātu nekavējoties lemt par valsts atbalsta pasākumiem ēdināšanas nozares uzņēmumiem

Ar 11.oktobri Latvijā nosaka ārkārtējo situāciju ar dažādiem ierobežojumiem

Latvijā no šā gada 11.oktobra līdz nākamā gada 11.janvārim izsludināta ārkārtējā situācija, lai apstādinātu straujo saslimstības pieaugumu....

Investējot 110 000 eiro, «Hesburger» īsteno energoefektivitātes pilotprojektu Ainažos

Investējot 110 000 eiro, Baltijas lielākā restorānu ķēde “Hesburger” īsteno pilotprojektu Ainažu restorānā, ieviešot modernu energoefektivitātes sistēmu...

Lietuvas varasvīri atkal nāk klajā ar jauninājumiem

Taču 10. septembra vakarā tika paziņots par kārtējām izmaiņām...

Durvis ver jau 10. «Burger King» restorāns Baltijā

Tallink Grupp, kas ir Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs 16. jūnijā Rīgā Galerijā Centrs (Audēju ielā 14) atklāja 10. Burger King restorānu Baltijā...

Aptauja: pandēmija izmainījusi Latvijas patērētāju uzvedību un prasības pret digitālajiem risinājumiem ātrās ēdināšanas nozarē

Pandēmijas radīto pārmaiņu dēļ gada laikā ir palielinājusies patērēju interese un gaidas pret digitālo risinājumu nodrošināšanu ēdiena iegādei Latvijā...

Biežāk pārvietoties ar vilcienu mudina laika un naudas ietaupījums

Lielākā daļa jeb 68 % Latvijas iedzīvotāju atbalsta Satiksmes ministrijas konceptu veidot dzelzceļu kā sabiedriskā transporta mugurkaulu...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Toms Provejs: Terminētais PVN samazinājums mazinās ēnu ekonomiku

Ārkārtējā situācija īpaši negatīvi ir ietekmējusi viesmīlības nozari – restorānu apmeklējumi klātienē nav iespējami un pasūtījumi...

Aptauja: Tikai 55% viesmīlības nozares uzņēmumu ir pieteikušies valsts atbalstam

Vairāk nekā puse Latvijas viesmīlības nozares uzņēmumu (55%) ir pieteikušies kādam no valsts atbalsta mehānismiem...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

«Hesburger» pārdošanas apjomi Latvijā pērn sasnieguši 30 miljonus eiro

Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes "Hesburger" pārdošanas apjomi Latvijā 2020. gadā pieauguši par 5,82%...

Latvijas iedzīvotāji pašizolācijai var izmantot jau trīs viesnīcas

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) administrētajā pašizolācijas valsts atbalsta programmā līgumus par pakalpojumu sniegšanu noslēgušas jau 3 viesnīcas, kuras piedāvā izmitināt personas 179 numuros...

Par labāko restorānu Latvijā atzīts «Hesburger» restorāns Siguldā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, veicot Latvijas restorānu ķēdes darbības novērtējumu 2020. gadā, par šī gada labākajiem restorāniem atzinusi restorānus reģionos – Tukumā, Siguldā, Mārup

Atver pirmo «Burger King» restorānu Latvijā

2020. gada 4. decembrī, Tallink Grupp, kas ir Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs,  iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, atver pirmo Burger King restorānu ārpus Igaunijas...

«Street Burgers» Dreiliņos atver jaunu restorānu

Jaunā restorāna izveidē ir investēti vairāk nekā 50 tūkstoši  eiro...

Ja paliekam mājās: Krāšņa izlase decembra mājas kino vakariem

Decembrī Shortcut piedāvājums skatītājus pārsteigs ar dažnedažādiem jaunumiem...

Sandis Ģirģens: Nav pamata «mocīt» ēdināšanas sektoru

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens sociālajā tīklā Facebook paudis viedokli par sabiedriskās ēdināšanas sektoru un virzieniem, pie kuriem jāstrādā Covid-19 apkarošanā...

Raimonds Rozenfelds: Brauciens uz šarmanto Japānu 2019. gada maijā

Es, Raimonds Rozenfelds, vēlējos apmeklēt Japānu jau no bērnības. Laiku, kad tas precīzi notiks, protams, nezināju...

Latvijas ekonomikai ir nepieciešama aviācijas nozare

Latvijas ekonomikai ir nepieciešama aviācijas nozare...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Ir apstiprinātas vēl divu «Burger King» restorānu atrašanās vietas

Ir apstiprinātas vēl divu "Burger King" restorānu atrašanās vietas...

Latvieši vairāk izvēlas tradicionālus ēdienus, nekā igauņi vai lietuvieši

Latvieši tradicionālajiem ēdieniem dod vairāk priekšroku nekā igauņi vai lietuvieši. Igauņi biežāk...

Rīgas pašvaldība piešķir 75 000 EUR trīs tehnoloģijās balstītu ideju attīstībai

23. jūlijā, Rīgas pašvaldība paziņoja grantu programmas “Atspēriens” uzvarētājus, kopumā piešķirot 75 000 EUR trīs...

Aizvadīta grantu programmas «Atspēriens» top 10 ideju izvērtēšana

17. jūlijā, noritēja Rīgas pašvaldības grantu programmas “Atspēriens” desmit labāko ideju vērtēšanas pasākums...

Aivars Mackevičs: valdība ierobežo tūrisma biznesu, bet aizmirst par kompensācijām

Aivars Mackevičs: valdība ierobežo tūrisma biznesu, bet aizmirst par kompensācijām...

LVRA: Vēlme pēc samazinātās PVN likmes tūrismā un sabiedriskajā ēdināšanā NAV nozares kaprīze

Šonedēļ divas reizes tika noraidīts tūrisma un viesmīlības nozares lūgums glābt vienu no visvairāk...

Andris Bačkurs: Rīgā šovasar notiks āra kafejnīcu un terašu uzplaukums

Pēdējos gadus kafejnīcu īpašniekiem ir nācies saskarties ar lielu Būvvaldes birokrātiju, kas sarežģī...

Latvijas iedzīvotāji veģetāras maltītes izvēlas ziņkāres vadīti

Biežākais iemesls, kāpēc Latvijas iedzīvotāji iegādātos veģetāru maltīti ātrās ēdināšanas restorānos, ir jaunas garšas...

Pastāv risks, ka daudzi lauku tūrisma uzņēmēji krīzi var nepārdzīvot

Pretēji medijos lasāmai Finanšu ministra valdības sēdē sniegtajai informācijai par to, ka "Lauku tūrismā...

«Hesburger» atklāj jaunu veģetāro burgeru līniju

Lielākais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls Somijā un Baltijas valstīs "Hesburger", reaģējot uz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītājas Evijas Pugačas

Pilna servisa ienākošā un izejošā tūrisma operatora «Baltic DMC Group» vadītāja Evija Pugača saredz tieši ienākošā tūrisma potenciālu un ar izdomu...

Rēzeknē tapis jauns gastronomiskais piedzīvojums

Rēzeknē tapis jauns gastronomiskais piedzīvojums tiem, kas vienmēr vēlas izmēģināt jaunas garšas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31411886sec.