recepte.

Apskatām 201 - 240 no 913 vārdam 'recepte'

Latvijas dabas mūzika kā labas pašsajūtas recepte

Kopš seniem laikiem cilvēki zina par dabas skaņu dziedinošām īpašībām un izmanto tās savas pašsajūtas uzlabošanai...

Rubenē norisināsies Indriķa diena

10. jūlijā Rubenē norisināsies Indriķa diena, kas kļuvusi par ikgadēju pasākumu – šovasar tā tiks atzīmēta jau septīto reizi...

Aicina uz našķošanos Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienās

Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienas ir viena īpaša augusta nedēļas nogale. Tās laikā svešinieks kļūst par ciemiņu, mājas pagalms vai kafejnīcai neikdienišķa...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Saulesbrilles vasarā – kā izvēlēties sev piemērotākās?

Saulainā laikā, viena no lietām, par kuru nepieciešams atcerēties dodoties ārpus telpām, ir saulesbrilles. Tās ne vien padara ārā pavadīto laiku patīkamāku, bet arī aizsargā acis...

Aptauja: Cik daudzi spētu atpazīt depresiju?

Kopumā ¾ jeb 75% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju snieguši atbildi, ka viņi spētu atpazīt depresijas pazīmes (jā – 23%, drīzāk jā – 52%), 18% atzīst, ka...

Vai no alus tiešām var izaugt «alus vēders»?

Būsiet pārsteigti, bet “alus vēders” mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 9.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu diena, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē, apceļojot Gulbenes novadu un...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

«Atvērtās dienas laukos 2022» 4. jūnijā Balvu novadā

Atvērtās dienas laukos" ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kas jau kļuvis par tradīciju...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

National Geographic: Noslēpumiem apvītā Senā Roma

Senās Romas ietekme uz Rietumu civilizāciju ir neapšaubāma. Tās iedzīvotāji bija pazīstami ar savām militārajām, politiskajām...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Uzņēmums «Paulig» ir pārdevis savu biznesu Krievijā

Starptautiskais pārtikas un dzērienu uzņēmums Paulig ir pārdevis savu biznesu Krievijā, kas ir kā turpinājums iepriekš pieņemtajam lēmumam par izstāšanos no Krievijas tirgus...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Reinis Reinfelds: Izvēloties alu, vairums skatās uz tilpumu un cenu

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka alus ir dzēriens, kas vairāk piemērots gada siltajam laikam, tomēr patiesībā alus nebūt nav sezonāls dzēriens un to var baudīt...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas

Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Visā Latvijā – «Satiec savu meistaru»

2022. gada 8., 9. un 10. aprīlī visā Latvijā jau četrpadsmito reizi notiks pasākums „Satiec savu meistaru!”. Šajā reizē aicinām apmeklēt meistarus visos Latvijas vēsturiskajos novados...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Piešķir pankūkām jaunu garšu!

Viens no slavenākajiem brokastu ēdieniem ir pankūkas - plānās, rauga, biezpiena, amerikāņu u.c. Ir tik daudz veidu, kā dienu iesākt garšīgi...

Saeima lemj par palīdzību Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā

Saeima ceturtdien, 10.martā, otrajā - galīgajā - lasījumā pieņēma par steidzamiem atzītos grozījumus Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā, kas nosaka...

Naktī uz 20. februāri nebūs iespējams izveidot jaunus Covid-19 digitālos sertifikātus

Nacionālais veselības dienests (NVD) informē par plānotajiem tehniskajiem darbiem valsts E-veselības sistēmas darbības uzlabošanai...

Piemērotāko elektromobili palīdz izvēlēties vienkāršs aprēķins: ar to var ietaupīt vairāk

Izvēlēties piemērotāko modeli, kas iemieso jaunākās tehnoloģijas un ilgtspējīgu mobilitāti, intriģējošajā elektromobiļu segmentā nav vienkārši...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Aptauja: Pēdējā gada laikā 4 no 10 Latvijas iedzīvotājiem sākuši vairāk rūpēties par imunitāti

Pēdējo 12 mēnešu laikā kopumā 41% Latvijas iedzīvotāju ir sākuši vairāk rūpēties par savu imunitāti...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Kā sarūpēt un iesaiņot paštaisītas, ēdamas svētku dāvanas – receptes un padomi

Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem...

Aptauja: 37% Latvijas ģimeņu maltītes gatavo kopā ar bērniem

Maltītes gatavošana ģimenei var būt jauks iemesls kopā būšanai ar pilngadīgiem un nepilngadīgiem bērniem, kuri dzīvo kopā ar vecākiem...

«Grand Hotel Kempinski» Riga prezentē Ziemassvētku ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga norisinājās Ziemassvētku piecu kārtu ēdienkartes prezentācija...

Valmieras novada vietvārdi receptēs

Valmieras novads izceļas ar savu kulināro mantojumu, it sevišķi ar to, ka daudziem ēdieniem un dzērieniem doti vietvārdu nosaukumi – Valmiera, Rūjiena, Rūja, Strenči, Salaca, Gauja, Burtnieki, Matīši u.c...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

Alus mājbrūvētājus no visas Baltijas aicina pieteikties konkursam «Mežpils prove 2022»

Alus darīšanas entuziasti un mājbrūvētāji aicināti piedalīties ikgadējā konkursā “Mežpils prove 2022”...

Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?

Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.01980805sec.